The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 20, 2011

timang timang

assalamualaikum all.

kali ini episod serius. siapa nak ketawa pergi tengok maharaja lawak.

emm. lepas tulis satu baris, nak serius macam so struggle. tapi, perasaan tetap serius.


begini. sebagai wanita, sebuah perkahwinan akan dibayangkan lebih bahagia di saat anda menimang cahaya mata. okay, belum timang pun rasanya kalau doktor sahkan anda akan menjadi ibu saya rasa adalah suatu perasaan ajaib. maka, saya adalah normal kalau menginginkan itu semua.

setelah menonton Nur Kasih semalam dan saya kombinasikan dengan perasaan saya pada hari ini, I think, it makes sense. maksudnya sangat sedihlah kalau kahwin lepas tu tak ada anak. tapi Nur Amina dengan Adam akhirnya dapat juga menimang cahaya mata. agaknya lah tu dia timang anak dia. kalau tak timang pun, ada anak tu best dah tak terkata. takyah timang dah best. kalau timang mesti lagi best. bukankah?

hm. setelah membuat karangan ini sampai sini, saya rasa taknak tulis panjang. sebelum bersurai nak buat pengumuman bahawa saidamunira mempunyai Hb E trait dan muhammad izzat pula beta thalassemia minor. penjelasan lain boleh baca sendiri kalau rajin. klik sini. kalau malas, takyah baca.

I need a genetic counselor.

the other side won't take the risk.

so sad so sad so sad.

bye bye.

5 comments:

haiza-leen said...

Hoho...sungguh i confius baca
Mode: happy @ sedey
Ni kne wat explaination versi gosip kt the ship kamis ni...

idatazira said...

you, seriously?
hoyeh.
ok c u.
nnt roger la

nurulhuda said...

boleh i join korum y'all tak?
bership bersama?
[muka tak malu, org tak ajak pun sibuk nak ikut] :P

idatazira said...

konfem boleh.
nnt bawak bekal baju eh.

haiza-leen said...

Yey...bertambah org, bertmbh hangat perbincangn...
I dh lame teringin nk pekena lamb chop
...nnt i roger pkul brp...
Anak kapal semua, sediakan sauh utk berlayar...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.