The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 25, 2010

so negative

hai semua.

walaupun saya berniat nak memandu pulang ke KL petang ini, tapi ayah mensuruh saya memandu ke sekolah Munir sebab kena hantar beliau balik asrama. ini merupakan aktiviti dua minggu berturut-turut dah. dan saya rasa bosan. [aih, komplen?]

sebaik saja saya turn on laptop sekejap tadi, emak mensuruh download sesuatu. saya carik dan telah rasa stress sebaik minit ke berapa entah. sebab macam bosan. [komplen lagi]

sebenarnya sekarang saya nak menonton tv. tapi sebab saya macam ada feeling tak best, maka saya update blog. tengoklah. kalau dalam mood buruk, entri pun sama buruk.

minggu lepas pun saya semacam ada hot temper juga. saya membagitahu Cessna. lalu beliau membagitahu, saya memang sejenis gadis garang. tapi kalau kena marah dengan Cessna terus menangis. [hoh. tak cool bukan?]

emm. esok nak memandu pulang ke KL pagi-pagi, dan itu pun agak bosan.

tengah emo lah. rasa nak kahwin. boleh?

izzatizzatizzatizzzzzatrindulaandajauhIbosansangatmacamnakpengsan

4 comments:

fee_da_fid said...

mgkn ak salah satu penyebab ko jd hot temper last week...sori la yang

aeeda_humairah said...

ayokkkk... xtahu..

miki said...

maka.
sabar.
ehe,

idatazira said...

ha itula.
camnila kan orang busy dating, sampai tak ingat bende lain dah.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.