The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 13, 2010

orang mengantuk disorong mesin jahit

hai hai.

seperti yang pernah diwar-warkan once upon a time, hobi saidamunira ialah mengumpul setem. tapi, kalau berhobikan mengumpul setem, setem tu boleh ditengok sajalah. maka, disebabkan bukan tiap-tiap hari pun kita perlu menengok setem terkumpul tersebut, saidamunira tukar hobi lah.

untuk hari ini, saya berhobikan menjahit. menjahit adalah hobi yang lebih berfaedah, bukankah? [kalau kita bandingkan dengan hobi membuat karangan mengutuk orang lain sana-sini semua tak betul, macam kau sorang bijak.] ops. emo di situ.

maka, hari ini saya menjahit sarung bantal besar gedabak ni serta tambah span sikit bantal pemberian Nadzirah Saffian, iaitu secret admirer masa main S.A. kelas 3 Sina. haha. sembilan tahun bantal ni tak pernah dapat baju raya. tahun ni dia ada luck kot. tahniah!


bantal kecik tu dah lama dah buat sarung dia. oh ya. bantal kecik ni pemberian Izzah Maisarah a.k.a. kekasih Afif Salami Marzuki atau SAM. taktaula beliau ingat ke tak, dah lama, masa form 2. :D comel trang tang tang.

ok. sekian.

bye bye.

wink wink ~.^

2 comments:

afif said...

Gile ah hebat sgt smpikan smpn bantal sejak F2...mesti dah busuk cam tuan die...hehe..

idatazira said...

aku pon pelik, ptt dah lame die jd busuk, ni tak.
makin lame makin wangi.
tapi kale die jela kepam sket.
tapi wangi ye.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.