The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 29, 2010

speechless pada mulanya.

assalamualaikum semua.

blog ini terabai sebab saidamunira sibuk beraya. selain itu, ada jugak faktor lain iaitu kerja sekolah banyak. [sampai sekarang pun tak siap-siap]. tapi, sebab paling penting ialah, sekarang malam-malam tidur awal sebab streamyx dekat plaza rah tu dah terminate gara-gara Jajan kesayangan dah berpindah. maka tak berbaloi kalau spend duit tiap-tiap bulan di situ. lebih baik kita kumpul buat simpanan masa depan. ya, masa depan. depan sikit je lagi. :p

bercakap pasal wang, wang memang tak pernah cukup. tapi takpa. asalkan kasih sayang cukup. sampai melimpah-limpah pun. :D hehe. terima kasih kepada semua individu yang disayangi. love is forever, bukan?

btw, kalau tentang duit, mestilah berkait dengan kerjaya. oh sekarang belumlah rasa loser sangat sebab belum menjadi wanita bekerjaya sepenuhnya. sebab, kehidupan sebagai GRA [bukan O, tolong beri perhatian di situ] indah juga. cukup. selesa pun iya. semuanya perlu thank you kepada ayah dan emak sebab tak bagi kereta hutang (wow) kepada saidamunira. ayah dan emak bagi kereta yang dah habis hutang pun. makanya, tanggung duit minyak je. see see. told you, kasih sayang melimpah ruah. nak sikit tak?

baru tadi pergi temuduga SPA, pegawai dietetik U41. sikit pun tak memberansangkan. Hasnan sarankan supaya quit cita-cita sebagai dietitian government. hmm. should think about it. interviewer pandai cederakan emosi saya. tak patutlah tanya saya kenapa datang interview kalau tengah buat master. apada. hatehatehate. triplethehates.

baiklah. kita bersurai sekarang sebab rasanya kalau tak berhenti sekarang, entri ini akan menjadi lebih beremosi.

trivia sikit. sudahkah anda mengganti puasa anda dan berpuasa enam hari pada bulan Syawal yang indah ini?

akhir kata, beramallah dengan ikhlas. ikhlas ye ikhlas. kalau hari ni buat baik, hari ni promote diri buat baik itu ini, hari ni jugak dapat diskaun pahala.


yeah. bye bye.

wink wink ~.^

3 comments:

amy fahmi said...

yesssss, solan kite same.
'ooo tgh buat master. kenapa minta jwtn ni? klu dah buat master, masih ada cita-cita untuk jd dietitian?'

muahahahaha. hamek ko.

miki said...

o yeah!
kasih syg melimpah ruah..
tettt

fee_da_fid said...

yeay arini last day puasa enam n dh abis ganti puasa jugak...wehuu tahniah kpd dr sndr..so xyah kelam kabut ganti di akhir2 tahun ye...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.