The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 4, 2010

Spanish Villa.

assalamualaikum.

hari ni sakit tekak. perit yang thrill. sangat. macam
ada beruang duduk dekat tekak ni. punca kejadian tak berapa tahu. andaian sebab kurang minum air. minum air sejuk tak terlibat. makan beruang pun takda.

semalam berbuka puasa dengan Caja-yang-pakai-contact-lense, Khai,
Mirul, Izzat [bukan nama sebenar, nama sebenar dia Cessna] di Spanish Villa. namun, takda jumpa David Villa. em, David Villa tak kacak mana lah. muka dia macam penjahat. [?] sempena Spain menang World Cup hari tu, kami makanlah kat sini.

Khai n Mirul tak kelihatan

fine fine. jom kembali ke topik. Spanish Villa boleh didapati di Seremban ye. pemandangan situ so Spanish as the name goes. tapi, makanan dia so Malaysian, except for its lamb chop. telling about food, the food was good. namun, nak berbuka sana kena ada skill, which is, ambiklah makanan sebelum pergi solat maghrib. kalau jadi smkApian sejati atau soleh sangat, nescaya jadi macam kami, lepas solat, the food was GONE [macam iklan GCB] melainkan lamb chop yang sedap tu. considered lucky. em bukan, rezeki.
mungkin sakit tekak ni berpunca dari lamb chop. boleh jadi. tekak ada kambing, instead of beruang.

perbualan semalam berciri adulthood. tak sabar nak jadi parenthood pula. as Khai mentioned, Cessna and I macam nampak ciri-ciri mempunyai anak ramai. HAHA tapi AMeeeeen. well, baru sebulan couple ni memang macam tu lah. ehk. [baru sebulan ye kawan-kawan. :p]

-baru sebulan couple-
ops. :p

ok. sekarang cerita cuti sekolah. baru tadi dapat sms Prof. kata dia nak balik kampung Ahad petang. makanya, niat murni berhati luhur serta berta
qwa nak balik KL balik next week [berdedikasi kononnya] terpaksa dibatalkan [terpaksa ok]. so, hereby I declare I'm on holiday. hip hip hipo! seronok jadi budak sekolah. cuti panjang, takyah rebut sana sini mintak cuti lepas tu tak dapat. kehkeh.
ok. nak pergi minum air kejap sebab sakit tekak
. eh. kantoi tak puasa.

bye bye. kejap lagi boleh buat kuih tart. anda
mahu? anda buat, anda dapat.

oh ya btw, saya takda baju raya lagi.

kambing, tolong beredar dari tekak. plis.

wink wink ~.^

6 comments:

fee_da_fid said...

dasyat btol kambing ada kt tekak...

afif said...

xajak pon....

idatazira said...

fida, aaa kambing ni takmo keluar lagi ayyoo.
tolong

afif, sejak bila ko boleh wujud kat sini balik.
konfius den.
olo, jgn majuk eh, telupe nak ajak, gebon la ptg smlm.

miki said...

1) SEBULAN kapel???
2) SEBULAN kapellll????

*jelesnya..nkcutijugak..

idatazira said...

aah, baru sebulan je.
hihi.
auwh blushing I

Gee R3y3R said...

erk.. sebulan je kapel.. cam x caye je.. huhu..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.