The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 3, 2010

a little summary-marah

assalamualaikum.


here is a summary about saidamunira. I found myself full with emotions lately.

1. kadar kelajuan marah saya adalah laju. saya tak berapa bijak fizik lah. tapi saya macam ingat formula a=(v-u)/t. a ialah pecutan. bukankah? iya kot. [serius tak google pun ini. lantaklah situ kalau salah.] maka, kemarahan saya boleh memecut.

2. bukan sekadar manusia boleh mencetus kemarahan saya. printer sama sekali boleh mengakibatkan marah. sebenarnya tadi saya marah dekat printer sebab dua kali nak install dia lampi. oh ya. mind you. if your printer had been installed into your Windows 7 computer, dia akan sombong bila kita nak install dia dekat Windows XP. menyampah tau.

3. kalau saya marah dalam keadaan tak mandi, ia menjadi lebih dahsyat. siapa yang mendekati saya akan turut dimarahi.

4. all four limbs akan menjadi gatal-gatal bila marah sambil tak mandi. lepas tu mula hentak sana, hentak sini. tapi tetap sedar, hentak-hentak tu takda faedah pun.

5. lepas mandi, didapati masalah selesai dengan a (pecutan) yang tinggi.


ok. tak senonoh lah dah nak 24 tahun tapi tak berapa matang. hehe. sebenarnya saya tak marah dah. takyah marah banyak sangat.istighfar banyak-banyak. barulah cool. [tangan nasyid please]

p/s: teater Natrah macam biasa-biasa je. sempatlah menguap banyak kali juga.
p/s lagi: saya dilamun cinta lagi walaupun bulan cinta dah tamat.
p/s lagi lah: baru ingat kenapa tak berapa suka guna google chrome-sebab font size entri jadi tak betul. hmm.

bye bye.

wink wink ~.^

4 comments:

mohammad said...

salam ziarah

miki said...

rs gembira bila bace blog anda..
bulan cinta tak tamat smpai bila2 lah

cikmune said...

hahaha... sekda... sekda :P
berikan friction pada pecutan anda tu ye supaya boleh kurang pecut. haha

idatazira said...

miki:
smile dear.
:D
takmo sedih

mune mune:
uih friction bagai.
camnila org fizik.
huhu

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.