The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 10, 2011

SweetOctober

Assalamualaikum.

Diari semalam. Alangkah bagus kehidupan yang banyak kerja sekolah boleh pulak sempat update blog. Kalau mommy tanya kenapa ethic PhD tak siap, kita buat-buat blur lah. Eh tapi saya memang blur pun. Ini semua kerana hati saya sangat banyak mahukan menulis tesis. Tetapi what to do.

Eh bukankah tadi bercakap pasal diari semalam. Kami pergi majlis resepsi Amir dan Herni. Alhamdulillah. Lepas satu satu jodoh smk
Ap berjaya. Memang saya rasa smkAp itu blessed. Kehkeh. Maka bertuahlah saya juga kerana berjumpa bakal suami masa form 1. Serius terasa comel sangat blergghh.

Alamak. Bukan nak cerita pasal wedding. Cerita semalam lepas wedding pergi makan Yellow Cab Pizza dekat Jln. Raja Abdullah Kg Baru dengan teman-teman. Caja, Zulid, Gunjai, Alang, Paan dan juga Si-bulat-yang-rajin-jog-sekarang tu. [
Tak lama lagi boleh tukar bentuk dari bulat jadi segi tiga, handsome you :p] Memalukan sebab orang yang duduk dekat Plaza RAH yang sejalan dengan Yellow Cab Pizza tak pernah pergi. Berasa loser sekejap. Em, overall, the pizza was very ggggoooood tetapi kedai dia tak best dan bergaya old-skool to the mega lah kalau meja pun berkarat. Alang cakap, tak pasal kerak meja boleh dianggap sebagai topping.

Ok. Lepas makan Zulid menganjurkan tour Honda-The Power of Dreams at LEKAS Highway. I am used to speed ok, maka sangat bersyukur sebab selamat sampai ke Taman Panchor Jaya dengan masih bernyawa. Terima kasih Tuhanku. Sempat lagi solat Asar. Kehidupan lebih bermakna sebab dapat solat Asar dan Maghrib berjemaah bersama Alang, Zulid dan tunang saya yang bulat itu. Syukur, eksperimen smkAp berjaya, dahlah dapat bertemu jodoh :p Kehkeh.

Then, at night had dinner with my fiance and his parents. Makan sampai kain ketat yo. :p Expected, no? Sebenarnya ingat nak jog malam-malam dengan the fiance dan auntie. Tapi apakan daya, rezeki makan malam telah turun awal. So takyahlah jog.

Pagi ini the fiance tak ada kelas. Lantas mengajak saidamunira jog bersama mama beliau. Tetapi saya telah berniat dari malam semalam nak jadi pelajar berwawasan hari ini sebab kerja sekolah banyak. Maka..

SAYAsangatTAKsabarTUNGGUhariJUMAATsebabSAYAmahuBERSENAMdenganINSANyang

Dikasihi walaupun bulat.

Muhammad Izzat Hishamuddin
with Tafetta.


wink wink wink ~.^

3 comments:

Nurul Huda said...

his cat's name sounds yummy, macam feta cheese..hehehe

SiS NaD said...

Salam Saida...

Makin bahagi ye dengan inchik tunang... Kadang2 bila ingat masa matrik, macam nak gelak... Tak faham? Lupakan je... (^_____^)V

idatazira said...

ud, memang mama beliau panggil die feta feta feta hihi.

nad, peace.
apekah yg mcm nak gelak tuh.
:p tak ingat apa dah zaman tu, yg tau masa tu asik pegang hempon je

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.