The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 21, 2011

Monday. Eh bukan harini Wednesday!

Assalamualaikum.

Pagi tadi semasa memandu, saya telah menangkap gambar penunggang motor yang pelik. Kedua-dua penunggang dan pembonceng mempunyai helmet, tapi dia pegang je. Perbuatan ini sangat menggambarkan tahap pemikiran yang rendah.

See. Very low IQ, indeed.

Very well, I have nothing much to say. I just hope that Malaysian will be civilized. Bukan susah pun nak pakai helmet tu, lainlah kalau takde helmet.

And oh, I miss this girl actually:-

Nama dia Nurul Huda Razalli.

Memandangkan persiapan perkahwinan sedang berjalan, maka saya asyik teringat yang Udeq mendakwa saya mungkin tidak merindui beliau lagi selepas bulan Mac nanti. We'll see. Selalu terfikir. Sekarang tengah rindu dekat Udeq dan Hasnan T___T , dah lama tak tengok wayang.

Counting days, bukan nak kahwin, nak submit tesis!!! - tapi tak siap :p

wink wink ~.^

1 comments:

Nura Hilwa Johari said...

bwk keta snap2 gmbr pun salah jugak

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.