The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 18, 2010

entri bergambar :D

assalamualaikum semua. tak jawab dosa. kalau jawab kita share pahala :D

see. setelah membagi salam, saidamunira membagi kata-kata peransang sambil tersenyum lebar. why? sebab, hari ni saya tak pergi sekolah. yihuyihu :D

hujung minggu telah pergi ke KM chalet dekat Melaka menyertai hari keluarga sekolah ayah. tak kusangka, pada malam Sabtu tersebut, saidamunira telah mensusah-susahkan bapanya yang hendak menyertai rakan-rakan beliau memancing di kala air pasang pagi surut pukul lima, emak bagi seposen ayah bagi seposen eh shadap lah. [btw, ibu bapa saidamunira tak kedekut macam tu pun, harap maklum]. saidamunira telah tak lalu makan tapi memaksa diri untuk makan jugak sebab lapar. fine. sebenarnya sangat rasa nak makan sebab ada bbq dinner, tapi saya cuma lalu makan 1 suap nasi goreng, 1 suap lamb chop, 1 suap ikan bakar, 2 ketul babycorn + kuah tomyam sikit. setelah makan, beliau menjadi semakin lemah [ceh tak cool langsung part ni] lantas rasa nauseated dan mengalami gag reflex lagi. lepas tu didapati, bengkak dah sampai dekat leher dan merah. super itchy kau tahu? [yes, manalah kamu tahu, bukan?]. makanya, ayah pun terpaksa menghantar anaknya ke Klinik Asuza. jumpa Dr. comel. I insisted to be injected. sebab dah tak tahan gatallllllllllll sangat. rasa nak pengsan, ditambah lagi sedap, saya demam, 38.5 degree celcius. ok dah. lepas tu dapat ubat.

sebagai habuan, hari ini boleh tengok gambar.

currently feel like drug addict. segerombolan ubat kena telan after every meal.

okay. em, sekarang kita tengok gambar lainlah. sebab gambar kulit gatal tu takleh tunjuk sebab auratunnisa' [buat tangan nasyid].

Mr. you-know-who [on the left] sedang pasang apa benda ni eh.
beliau dah bagitau dah hari tu, tapi tak ingat. having memory loss sejak buat research membabitkan mild cognitive impairment elderly.

and, presenting,

my babies.
.
.
.
sebenarnya saya dapat satu cincin je.
yang cincin batu yang cantik tu atas sebab hendak mempermainkan perasaan anda. haha.
dipinjam daripada Diana. :p

ya, itu saja. sila beredar sekarang. hehehh.

wink wink ~.^

6 comments:

miki said...

oIt!! siyes mmg rs dipermainkan...
tetttt

nura hilwa said...

haaa..tu lah..
dah ado cincin makin gatal
sampai bintat2..

SyAhiRah LaLAla said...

oh the babies. bukan boobies ye kawan kawan. i want juga!

fee_da_fid said...

xbgtau pon dh dpt cincin...

idatazira said...

miki:
:p hehehh permainan perasaan

along:
tu kenot help dah gatal

syera:
u want u minta kat encik aizad masuk meminang la darling :D

fida:
ops.
ni dah bagitau dah kannn :p

cajAzhari said...

o..x cite pn.kecik ati a cani..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.