The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 10, 2010

ten ten ten :D

assalamualaikum.

dear diary.

hari dimulakan dengan bangun pagi tak tidur balik lalu menganyam kuih koci. you can guess why today my koci-s were so ugly. kenapa entah macam first-timer balut kuih koci. argh.

kemudian, menjadi anak gadis yang rajin membantu emak di dapur seawal pagi. kemas itu ini. memang rajin extraordinarily. sebenarnya bukan hari ni je rajin. sejak semalam lagi bukan main-main punya gigih. seriously aktiviti seharian berciri womanhood. pergi pasar, kemas rumah, tolong emak memasak. [etc lah kalau nak pendek kata].

ok ok. back to today's diary. lepas sibuk-sibuk, kami semua bergerak ke wedding Jijan [a.k.a. kepalo macam buah kana] iaitu sepupu sebelah ayah. dalam perjalanan, seekor viva himpit dari kiri sehingga kami menjadi gebon lah nak tereksiden. told you. jangan bermain-main kereta kalau ayah yang memandu. ayah apalagi. terus berkejaran dengan viva tersebut dan overtake beliau. lepas dah potong, ayah memandu di depan beliau dengan kelajuan 40kmj. hangin mamat tu. lepas tu beliau nak potong kami. ayah tak bagi, ayah speeeeeeeeeeeeed up sampai dia tak mampu nak potong. semput viva tu nak terpecah enjin dah kot. lepas traffic light, dekat two lanes, ayah himpit dia dari kiri balik. ha. adrenalin rush haku macam nak terpecah jantung duduk dalam kereta macam naik kereta polis kejar penjenayah kamu tahu? kemudian, perlumbaan pun berakhir dekat Chembong sebab kami nak masuk simpang dah. kesimpulan, jangan memandu macam pemandu viva tadi. kalau enjin gagah baru boleh main himpit kiri dengan ayah. ok?

lepas tu duduk dekat wedding tersebut sebagai ahli keluarga. haha sikit. seriously blur lah. ha, tapi balik awal sebab ayah ada alasan kukuh untuk tak stay dekat wedding tersebut lama sangat.

then, pergi ke rumah encik YB. YB ialah "yang bercakap" ye.

baiklah. saya teruskan penceritaan ini. kami pulang ke rumah dan saya menjadi anak gadis yang sangat rajin semula lah. [blerghh bosan dah dengan promo rajin ni].

rajin punya rajin punya lah rajin,.. ada tetamu lah. ten ten ten..

..lepas tu saya dapat sesuatu. seriously tadi macam nak cerita lepas tu malas. haha.

oklah. sekian terima kasih.

p/s: kasihmu sangat diterima ye Muhammad Izzat bin Hishamuddin.

winkwinkwinkwinkss banyak sekali winks. ~.^

5 comments:

K.A.T.H.Y said...

wink wink wink!

kemain bengkang bengkok cite eh...
isi penting nye yg kat bawah sekali tuh... :D

ape2 pun Alhamdulilah, Dr.SM dah selamat kahwin... eh? silap ke? haha

miki said...

nakkkkkkkk tgkkkk....
leh x tlg senaraikan plet keta yg mgkin ayah anda bawa???

nurulhuda said...

congrats!!! esok nak tgk benda di jari..hehehe :)

nura hilwa said...

aah..dgn ayah jgn main2. kalu org himpit dio pun himpit. luckily xbwk pajero..kalu x harus terbakar enjin vavi itu..eh..

kalu serantin boroi t kono pakai girdle.hehe mungkin 3 lapis girdle.

nueeunlimited said...

oh.. serantin rmbt pacak msti kna maintain. tapi bile da pki tgkolok suda x nmpk la rmbut pacak. eh??? apahal plak komen gini?? hehehe...
Bleh ke ha pki cincin tuh?? :-p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.