The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 15, 2011

the picnic. again.

hai.

semalam saya pergi piknik lagi. lokasi sama. serius sama sebab meja pun meja minggu lepas juga memandangkan meja itu saja yang kosong. meja itu ditakdirkan menjadi saksi percintaan two weeks in a row [hekkkkkk :p]

this is my monster, having his lunch. dia makan macam monster.
em. cute monster la [jaga hati kan]

ini rendang ayam. monster cakap rendang papa dia lagi sedap. fine baby fine. saya tak mahu melawan bakal bapa mertua saya. ha ha.

ini bayam. Liyana Justani [bukan Liyana Jasmay] yang masak. tapi saya beli bayam, prepare ingredients etc. thank you Liyana for your kind help eh :D

ini ikan kering dari Sarawak, Liyana bawak. bukan ikan masin ye. nama dia ikan lumik. macam nama camera, LUMIX.

ini dessert nama dia. ingat nak buat bentuk heart. tapi malas.

dia malu nak senyum sebab saya kata his nose flares when he smiles.

so, this was his effort to handle the critics. nice try.

itu sahaja. bye bye. :D

wink wink ~.^

6 comments:

Cik Bucken said...

myboyfie said.."eh..cam kenal brader nih...ijat@izzat!adik die safwan!satu skolah agame ptg2 dlu..."

p/s: so..cik bucken menyimpulkan..blogging bakal menjdi pengganti jejak kasih..sekian:p

fee_da_fid said...

Picnic lg.ni btol2 menambat perut bakal suami ni.ahaksss...

idatazira said...

buck,
hai ikwan sulaiman buat jejak kasih pulak eh.
bagusla, bleh mengeratkan silaturrahim :D

p/s:cik bucken kawenla cepat.


hoho

fida,
menambat perut?
sounds scary.
:p

miki said...

hoho.. tmpt piknik sesuai utk dilakukan xtvt joging.. xbuat ke? kohkoh

fee_da_fid said...

Tgk..dh kene sound ngan cik Kiki.lps ni wat aktiviti jogging plak.br la cool..heh

idatazira said...

jogging buat pe, orang bukan gemok pon, so takyah nak jog2 ni, tak penting tau takkkkk?

:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.