The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 27, 2011

Arrival at Sleepy Sam's B&B

Safely arrived at Singapore, currently using Sleepy Sam's B&B wifi, boleh tahan laju. Serius berasa terharu. HEHE.

Sweating a lot, lencun baju. You know what, sepanjang perjalanan nak mencari Sleepy Sam's ni, ramai yang membuat muka simpati terhadap Saidamunira, mungkin muka ini sungguh pathetic, my baggage is equal to my size. Mana tidak. Boleh terlebih 4 kg, hambik, kena bayar RM 40.00 per kg exceed, tak pasal I lost RM 160.00 pagi tadi. Lagi RM 16.00 boleh buat beli perfume Moschino. Ceh ceh.

Haven't snap any photos yet. Gara-gara beg berat, malas nak keluarkan kamera.

Review sikit pasal Sleepy Sam's ni. Receptionist sangat baik, siap bagi direction through email, comel pulak kakak tu. Eh serius suka suka. Suka lah. Tadi tersesat sikit sambil cuci mata dekat Arab Street. Banyak kedai kain. Kedai mamak pun banyak. Masjid pun dekat. Hallamak aih terjatuh cinta terhadap tempat ini pulak. Ramai caucasian, masing-masing dengan Apple dia.

However, jangan overestimate. Ini belum tengok katil lagi. Lepas balik dari NUS nanti boleh update lagi. Internet kan laju. Hehe. Lagipun boleh check in dorm lepas pukul 4.30 pm, sebab dia ramai pengunjung, baru nak kemas-kemas katanya.

The fiancee, nanti saya snap gambar ye. Anda jangan risau. Kalau risau sangat, pergi makan nasi goreng dekat stadium, tak pun berzikir lah ye. Tadi ternampak Burger King, terus rasa nak makan grilled chicken burger sebab rindu. Aih.

Oklah. I informed Prof. Suzana just now that I will depart to NUS around 1 pm, terus prompt reply suruh solat dulu. Terharu secara banyak. Tapi tak boleh solat pulak. Kekeke.

See you soon, bye bye.

Wink wink ~.^

3 comments:

nurulhuda said...

awat tak timbang dulu beg??hhuhu.. sila jaga diri anda baik2 ek..hehehe

Shazleen Hashim said...

Wewit..besh nye melancong sambil blaja.. Smoga slmt pergi n kembali ke tanah air..

Lain kali buat strategi, pindah brg dlm laugage msk dlm hand laugage depan kaunter timbang. Jimat utk shopping.

idatazira said...

haha itula, nak buat cemane, aku malas nak layan, lagi pun tgh rase mcm kaye kan bayar jela :p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.