The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 16, 2011

On Candid

Dulu ada cakap nak sambung upload gambar majlis pertunangan. Maka hari ini adalah hari sambungan tersebut sebab sekarang tengah bosan, nak tulis APAPONTAKBOLEH sebab macam serabut dengan paper.

Beraksi Joyah. Macam biasa.

Hasil ubat gigi Mukmin.
Saya dah cakap, ubat gigi Mukmin tak ada fluorida, better pakai Colgate.

Ok. Itu saja. Akhir kata, pergilah bertunang, sebab ada tunang best tau. Hehe. Bye bye.

wink wink ~.^

6 comments:

diana@dayen said...

tak kan 2 je gambo?? hehehe

idatazira said...

kat fb dah letak byk.
hehe

SiS NaD said...

Salam Cik Sekda...

Wah!~ Candid gitu... Hehe!~

idatazira said...

Salam Naddddd :D
Candid yang sedikit tak bermoral tu, jadi Joyah show-offffff gila :p
jgn contohi aksi tersebut

Amal said...

lupa nak cakap tahniah :D

idatazira said...

aye tq amal :D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.