The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 11, 2012

My Birthday Boy.

Assalamualaikum.

Been busy.

Macam biasa.

Oh well. Last Thursday was my fiance's 26th birthday. Saya tak ada membeli hadiah mahu pun membeli kad ucapan. Semua sebab saya sangat sibuk. Tetapi pada firasat saya, kalau saya tak sibuk pun saya malas nak beli hadiah sebab nak beri hadiah berganda sempena perkahwinan. Hihi.


Hari lahir beliau telah disambut dengan muka bitter the birthday boy. Semua gara-gara err err. Boleh cakap ke. Ok later. Huahua. We had a family dinner at Klana Resort. Uncle, Auntie, Safwan and errr errr. And err. Haha. [Start thinking! :p] No photos. Macam biasa. Auntie requested to snap a photo of us, tapi kami maluuuuuu to the limit.

Back then, today masih busy. Lepas tuition pergi weddings. Lepas weddings, the fiance pergi buat spot-check dekat Lavender. Sambil menyiram rumput, sambil mengecek rumah. Mentakutkan juga bakal suami saya. Oleh yang demikian, saya akan terpaksa menjadi wanita yang rajin mengemas rumah kelak. Tak mengapa my dear, lagi sebulan lebih anda jadi pemastautin dekat Lavender, nanti kita buat gotong-royong sama-sama. Hihi.

I heart the blue sky. I heart my birthday boy even more.

Muhammad Izzat marah sebab rumput dia kering. Sambil menyiram sambil membebel.

I will call you birthday boy even if it's your 78 years old birthday. I wish to grow old with you.

I love him.somuch.

wink wink ~.^

4 comments:

Nurul Huda said...

kemas rumah cantik2, aku kan nak jadi guest dtg makan2 kat lavender ni nanti..hihihihihi.. :)

anonymous said...

besa rupanya lavender tu. i was imagining an apartment selama ni :D

-farini-

K.A.T.H.Y said...

Bosa eh rumah. Jgn lupo jomput makan nnt hehr

cikmune said...

cantiknye lavender... kat mane nih?

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.