The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 2, 2010

bulatan

tahu tak dia rasa dia comel buat muka macam tu. maka saya biarkan dia dalam dunianya. si bulaaat si bulat.

sekarang beliau sedang study sebab esok beliau nak exam.

baiklah semua. sebelum berpisah, marilah beramai-ramai mendoakan beliau berjaya. kalau dah berjaya dalam exam maka senang hati sikit nak fikir pasal kahwin pula. [eh?]


wink wink ~.^

3 comments:

pphoenix said...

satu post je tade pasal cessna n kawen. pastu ade balik. ha :D

Katijah said...

kalau fail, lambek la kawen ke? erk~
klu gitu, kawen lah skrg..
mesti setiap kali exam, die score.. hehe :)

idatazira said...

farini:
:P tertekan kalau tak cakap pasal 2 benda tersebut.
haha

KT:
anda ni kan.
hish, doa baik2 jela.
kalaula kawen tu kene mintak approval kat ko je, dah kawen dah kot.
kekeke

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.