The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 10, 2010

innocent sangat :D

hai hai hai. entri dibawakan dari depan tv Jajan. kesalahan sendiri lah sebab takut nak bukak tv3, cerita hantu wo malam Jumaat. maka, bukak tv9. tapi tapi tapi. pengacara dia agak disgusting. pondan pun boleh jadi pengacara. menggelinya. benci tengok.

actually, I am alone here in Plaza Rah. Jajan balik kampung hari ni. Diana pun dah balik rumah beliau. saya skema ok, maka saya tak ponteng esok. tapi dah pasang niat nak pergi fakulti quarter day je. :p
oh oh. sekarang dekat tv9 dah start rancangan Semanis Kurma. tajuk Sihir Pembenci. hemm. macam mentakutkan juga.

baiklah semua. makan malam saya ditaja oleh Hale's Kitchen malam ni. [hek ditaja sangat lah. hiperbola.]

nasi putih, ayam paprik & teh o suam

macam biasa. boleh dapat suami soleh kan? ameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn.
[tolong aminkan sekali ye. terima kasih banyak. :D]

dessert, ais krim goreng. [dorongan nafsu. omaigod]

semasa dalam lif nak naik rumah lepas makan tadi, terdapat dua orang jururawat baru balik kerja dalam lif tersebut. emm nombor kad pengenalan menjelaskan mereka berumur 23 tahun. oh, rakan sebaya rupanya!. then you know what, good for me. I did not feel guilty for consuming lots of calorie today because I realized, my figure is smaller than the two nurses. thank god I met them. keh keh keh. :p

oh ya. petang tadi dah makan ais krim cornneto. emm tapi takpe lah. saya kecil jugak berbanding rakan sebaya dalam lif tadi. I am innocent. INNOCENT!! [intonasi ghost rider]

wink wink ~.^

3 comments:

buckenminey said...

sgt tak takot cerite roh itu..mitos semate..uhuhu

fee_da_fid said...

innocent la sgt..seb baik ko jumpe yg bersaiz lebih kilo dr ko. ko blom jumpe lg yg slim mcm i...saiko..saiko

idatazira said...

wuih fida, kalau ko mane kire.
ko xkire rakan sebaya ok.
ko kira warga emas.
sekian.
:P

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.