The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 18, 2010

half a day with partner. ehem.

assalamualaikum.

today:

I watched Karate Kid dengan Cessna the (future) partner. ya ampun kena gelak lagi dengan Cessna sebab termenangis pulak tengok Karate Kid. [now I realized, jiwa saya lembut ibarat kain direndam dengan Softlan kale biru. HAHAHAHAktuih :p]

then I watched Germany vs Serbia with the partner. benci. sebab Klose dapat kad merah. pastu Serbia terus gol. langsung putus asa, taknak tengok terus.

then, the partner's mama informed that WestB (the partner's cat) passed away.

bye bye.

wink wink ~.^

3 comments:

Cik Bucken said...

jerman tumbang kt team ayam yg x berape nak ayam dah. huuuuu -_-"

hannah zaharudin said...

team ayam seswai dibuat rendang untuk majlis anda dan cessna

idatazira said...

olo, referee tu garang sangat, dia mcm pendengki dengan german,asik bagi kad kuning je.
dia suka team ayam.
what to do..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.