The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 13, 2010

brain, behave please.

trouble. seriously. the question is, "what happened to my brain?"

tahukah saya mempunyai terlalu banyak masalah memori?. tahukah terlalu banyak tu macam mana? banyaklah. banyak, banyak. bukan sikit.

ugh. ughh. super ugh. seriously otak saya sakit. :(( sob sob.

macam mana kalau pagi-pagi lagi pergi ke situ sini tawaf keliling rumah cari casing handphone tak jumpa? macam mana pula kalau sesampai dekat plaza RAH baru perasan kad akses untuk naik lif dah tak ada? macam mana kalau dah hantar invois dan payment form dekat Bursar's Office, lepas dah sampai rumah baru perasan semua tu belum ada cop pengesahan? macam mana kalau jam didakwa hilang, selepas sehari baru ingat jam diletak dalam poket beg lagi satu?
macam mana kalau pergi faculty, lepas dah sampai faculty baru perasan handphone tertinggal dekat rumah? macam mana kalau macam mana. macam mana kalau saya dah tak ada word lain selain macam mana?

soalan yang paling penting, macam mana kalau semua benda tu berlaku dalam tempoh 24 jam?

I have lots of memory complaints recently. in fact, saya rasa ini macam serius. I guess there must be short circuit dekat mana-mana saraf otak saya.

pathetic bukan?

okay okay. ini sedikit cerita tak pathetic.

we had fun yesterday. Udeq, Jajan, Hasnan & I telah pergi tengok Avatar 3D dekat Times Square. setelah diugut dan dipaksa oleh saidamunira, maka semua orang terpaksa tengok Avatar 3D hahaha terima kasih kawan-kawan ;p

gadis hilang ingatan tapi sopan [ehem] bersama Udeq yang cool.
tapi dalam gambar ni siapa lagi cool? heh ;p

MikiJajan bukan hero [wek ;p] dengan Hasnan the hero.
[serius Hasnan adalah hero sebab beliau yang jumpa kad akses semalam, lalu saya sangat terharu takleh blah ok]

baiklah semua. sedang berdiskusi dengan MikiJajan tentang hantaran tunang dan sebagainya sampai tak mandi. money memang a matter lah bukan.

ok. bye. otak saya penat.

wink wink ~.^

5 comments:

mikichann said...

cik miki penah jd hero jgk tau.. cik miki jmpa pendrve cik rod suatu masa dulu..

=p

mmg siyes ar kena paksa tgk...

humairah_pinky said...

wah..
anda memang kurang kekuatan memori sekarang..
semua tu dalam masa 24 jam ke?
mungkin anda perlu buat list mcm sy..
haha..
sbb sy juga mengalami masalah seperti anda...
tetapi x seteruk anda kot..
marilah kita sama2 bersabar..
hehe

idatazira said...

miki:
oklah, heroin. :D
pagi tadi pon jadi heroin sebab menemukan seluar yg kononnya hilang tu.
haha.
mmg sahlah brain damage ni

aida:
errrrm masalahnye takkan nak buat list kot bile bukak jam, letak casing hempon sume.
waaaa semak ah camtu.
hoho.
tp "marilah kita sama2 bersabar" tu sgt tacing.
haha

nurulhuda said...

takmau la komen psl bhgn atas entry, cuma mau komen bhgn bawah je.. erm roommate ni mmg da semakin memandang jauh ke hdpan ni, hihi.. hah sape yg nak betunang taun ni????

idatazira said...

haha aku bagi line kat sape2 nak betunang thn ni.
not my year kot.
;p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.