The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 28, 2010

one to six

assalamualaikum.

one: this blogging session was brought to you by Residence Hotel Uniten. em. boleh blah sangat. internet pun macam hidup segan mati sangat mahu.

two: as I promised to Udeq, I would like to say a HUUUGE thanks to her sebab memberikan kasih sayang kepada saya pada malam sebelum berangkat ke hotel ini. well, you should know. saidamunira LOVES to work under pressure, last minutes: [according to my theory, it will lessen your time to feel stress with your workload] maka, dalam keadaan gebon, kawan-kawan yang prihatin [contohnya Udeq] akan tolong iron baju anda. bukankah sangat hebat? ya. hebat berkali-kali. :D

three: FYI, I am here to write a manuscript. this is the 3rd Scientific Manuscript Writing Workshop for UKM Nutrition and Health Research Group. oh. mine, tentulah belum siap, walaupun esok hari terakhir. PEACE!! [tak tak, tak ada bangga pun kerja tak siap lah].

four: this workshop actually is not so educational, since we [Udeq, Islami, Hasnan & I] made a great assumption ie: THIS IS A VACATION. ENJOY OURSELVES. big yay. ;p

five:
yesterday was ayah & Jamila birthday. birthday presents for them are still pending. [entah-entah memang tak ada pun. hoho sampai hati]

six: saya baru mandi. sekarang saya mahu tidur.


that is not all. all is too much.


wink wink ~.^

4 comments:

mikichann said...

wahh..bestnye dia bercuti..
mau bercuti juga ar.. cam xsbr lak

nurulhuda said...

prihatinnye aku kan..hihihi.. well aku mmg mencapai objective nak bervacation!!!! huhu :)

idatazira said...

miki:
selamat bercuti di seremban.
makan puas2 ye nnt.
balik nnt bagi gemok!

udeq:
anda memang prihatin sangat.
best betul vacation free of charge.
hoho..
nak lagi nak lagi

fee_da_fid said...

waaa...bestnya duk hotel...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.