The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 30, 2010

seronot



assalamualaikum

semalam telah terbeli-belah baju-bajuan dengan banyak secara tidak sengaja, padahal gaji belum pun masuk lagi. inilah gadis sebenar. gadis suka membeli belah. gadis mempunyai nafsu menghabiskan duit selain nafsu makan. "
kalau lapar, mengamuk". inilah tagline saidamunira yang terkini. oh, sorry, ayat memang dibuat tanpa struktur.

anyway, setelah makan free of charge selama tiga hari, [
6 meals/day you, ayyokkk bulatlah!] saya sangat terharu setelah penimbang SECA MikiJajan yang cute sangat berkata "berat gadis comel ini cuma 44.9 kg". wohh bukankah sangat terharu.

em, disebabkan penimbang cute tersebut baik hati, hari ini saidamunira sikit pun tak ada mengamuk. sebab dalam perjalanan pulang, beliau tak putus-putus membeli makanan. jambu, jagung, dan macam-macam lagi. satay dan roti john sebagai dinner pun dimakan secara sangat bangga. 46 kg adalah musuh ketat, tahukah? maka sebab itu hari ini saya girang sekali. eh, berkali-kali lah.

FYI, yesterday was so great. selepas pulang dari uniten, kami menjalankan aktiviti yang sangat menseronokkan, bowling, McDing, and shopping. tapi taktaulah kalau Hasnan tak seronok, sebab muka dia macam nak mengamuk sebab kami shopping lama sangat sampai handphone beliau terpengsan. serius muka beliau horrible sebab tak dapat sms dengan insan tercinta kot.

gambar ihsan daripada FB Hasnan :D

the terrible bowler.
2nd game memang sangat boleh blah.

lapar tapi belum mengamuk

muka ada Nur, baru lepas solat maghrib

jakun jumpa kedai specs memang macam ini lah

kiri kanan agogo dancers, bergambar dengan pejuang kemerdekaan

two too geeks

crocs testing saja. yang putih itu crocodile.
crocodile itu ayu, macam gadis ayu tu.


okay, bye bye. macam tak habis cerita, tapi dah malas. selamat hari Thaipusam. serious ramai penyambut Thaipusam dalam komuter siang tadi. and you should know... err.

okay takleh continue. bye.

wink wink ~.^

5 comments:

meo188 said...

sy pun trase seronot bace post nie... huhuhu :p

mikichann said...

dh nmpk ar kegirangan 44.9 tu pg td.. ai dlm proses gak ni.. kehkeh

nurulhuda said...

i gak kena bersabar tggu gaji bln depan br buleh soppin.. uhuk3

fee_da_fid said...

nak crocs jugak..agak2 ad org nk belikan x???

idatazira said...

meo:
i'm glad anda seronok.

miki:
oh anda 42.6kg kaaaan?
;p

udeq:
kalau ko ajak aku teman je xpe, takyah hasut aku shopping pape nnt eh.
abeh duet dah, cane nak kawen

fida:
oh adela semestinye.
honey ko kan tacing skarang :D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.