The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 9, 2010

dream

sejak akhir-akhir ini, saidamunira macam terasa bosan [eh bosan pon ada?] untuk menaip entri. mungkin sebab menerima hakikat, diri semakin meningkat usia. maka macam konon-konon tak matang tulis benda bukan-bukan dekat sini. em. ok, sebenarnya tipu. hakikatnya saya malas.

ini bukan blog berciri diari kehidupan. blog ini berciri "
sukahatidenlah". perlu translation?

untuk sesi suka hati kali ini, marilah bertindak secara suka hati.

we have a
dream. we bermaksud Vampy dan Cessna. sejak bila saidamunira ada nama macam tu boleh tanya Hasnan the Arshavin. now everyone has special name. since Arshavin pun sekarang is getting serious with his beloved Fishda. Miki dan Daiki beliau apatah lagi. mereka sering pergi ke lowyat bersama. [eh saya tak cemburu pun, tapi saya tak pernah pergi lowyat bersama.]

our
dream is perfect. but it is only dream. Cessna could never be Edward Cullen, yang sangat berciri dream. but nevermind. Cessna mempunyai soul, di mana itu sangat bukan dream. :)

okay. malam ini macam nak sambung
dream membaca Eclipse.

akhir kata, tataplah gambar tangan Cessna yang cedera parah baru-baru ini akibat melecur. sob sob, seriously Cessna tak macam Edward Cullen. siapa yang berhati perut mesti terasa kesian. kalau siapa tak kesian tu, dia mungkin ada masalah hati perut. hati mungkin ada hepatitis B, perut mungkin ada cacing.

doakan beliau cepat sembuh. amin. terima kasih daun keladi semua.
bye bye. I love you, but I love Cessna more.

wink wink ~.^

5 comments:

humairah_pinky said...

meh nak bagi ayat power

PENAWAR KEPADA KEBOSANAN ADALAH PERASAAN INGIN TAHU....

hehe....

idatazira said...

tak habes2 ayat berciri novel anda :p
bagus2.
cerpen anda bilakah mau siap eh?

mikichann said...

>> Miki dan Daiki beliau apatah lagi. mereka sering pergi ke lowyat bersama.

cik..ape kaitan gi lowyat ah?
siyes xprasan entry ni... aiseh.. kesian cessna.. lenkali men api lak eh.. wap dh rs..

idatazira said...

yela, kami xpenah pon pegi lowyat besama.
jelesla.

emm taknakla suh men api.
nnt tebakar, makin itam lg parah.
sape nak jawab?

mikichann said...

itam itu menawan..

org kt la..

kami pegi loyat mencari brg keperluan..
anda lain..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.