The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 30, 2010

hari ni saya kemas bilik

phewww. penat.

tajuk memang berbaur bangga di situ.

saya baru kemas bilik. macam-macam saya jumpa. surat-surat daripada kawan-kawan, macam-macam jenis sepit rambut, souvenir-souvenir yang belum bukak lagi, business cards, etc. ok. bab business card macam best. sebab salah satu adalah bernama Hishamuddin bin Mohd. Yassin. ehem. [tak kenal maka tak cinta (anaknya). :p]

setelah bilik siap dikemas, saya hantar mms kepada anak tuan punya business card tersebut. beserta ucapan, tengoklah bilik (kita) ni. kemas kan kan kan? malam ni mesti (kita) tidur dengan sangat seronok. teng teng teng. ok tipu. saya mana ada cakap macam tu pun sebenarnya.

berbalik kepada penemuan hasil mengemas bilik tadi. saya turut menjumpai ubat gatal bertarikh 7 Januari 2008, beserta resit klinik, RM 45.00. ubat krim dan pil. semua tu sebenarnya macam tak perlu pun. that moment, I went to Klinik Ahmad Nizam with Cessna. saya suruh Cessna masuk sekali jumpa doktor. the doctor asked "ini suami ke?". "oh yes doctor", jawab saya dalam hati. ok ok. tak best pun. yang best ialah, I got injection at ttteeeeeeeeeeeetttt. sebab itulah ubat tu semua macam tak perlu pun. bangga betul dapat injection di situ.hasilnya, sampai sekarang tak gatal langsung dah. tengoklah, gatal nak kahwin pun macam takda sangat pun. [ehhh]

em. that's all. nak menikmati bilik. sekian. eh btw, saya harap anda rajin mengemas bilik. kalau tak rajin kemas bilik, nanti dapat suami suka buat sepah. haha.

wink wink ~.^

2 comments:

fee_da_fid said...

ak rs injection tu telah beri kesan lain kt ko...'gatal' yg melampau...perghh...

mikichann said...

wow...
setuju dgn fid..
dia dh xleh thn..
kena tulis sal cinta tiap2 entry..
opss

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.