The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 26, 2010

story of love stories

you are the only exception. kata paramore.

assalamualaikum. muqaddimah di atas mungkin takda kena mengena dengan post ini.

btw, the topic is love story. still, no Jakarta story. malas.

Diana's love story adalah telenovela. about telenovela; it is a very long drama, involves sweetness, and tears. and emmm. we hope for happy ending, off course.

about Jajan's love story, I think it's more like siri Akasia kat tv3. tapi tak sampai tahap Adamaya. mungkin Na-O-Mei je. [haahaa kesian :p] sebab trouble sana-sini pastu ending dia kawen. tahniah, anda memang maju bertapak-tapak than us. Faisal itu serius dan komitmen tinggi. later Jannah akan jadi Mrs. Doctor. ouch.

about Islami's love story, macam drama korea. candle light bukan main, no. pergi Jakarta pun boleh nangis-nangis bila Shuk call.

Fida's love story macam emm. macam drama tv1 kot. [lagi kesian :p] sebabnya, drama tv1 macam tak tengok sangat, means I don't know much walaupun encik Hasnan beliau selalu di depan mata saya.

and finally myself.

Jajan cakap, my love story macam siri Aksi dekat tv3. macam drama Jidin. hekkkkk.

I don't know that I can hide my feelings. I really don't know whether my face nerve is missing or something. I do have problems with Cessna. sometimes a lot lot lot more than people expected. dan ketika saya mengamuk di telefon, ketika roommate menjadi saksi kejadian dan menjadi speechless, ketika saya menangis tapi selera makan menjadi-jadi, dan ketika Cessna menyuruh saya jangan buat drama lagi, I feel, I become stronger.

I try my best to make Cessna and myself happy. we both did.

the moment I wrote this, I am happy with my relationship. and good news, WestB is now recovering, but according to Cessna, WestB become more fierce.

I am now happy, but still, I do not know what may come next.

wink wink ~.^

8 comments:

mikichann said...

eh.. xnk na O mei.. sbb dia xde kawen pon last skali tu..

tp betul la anda cte.. aritu ckp zehra.. arini akasia lak eh.. xpe2...
xnk slot lagenda je..

idatazira said...

mane leh zehra.
zehra tu standard die nur kasih okay.
no no no takleh takleh.
[pendengki ni :p]

amy said...

aku paling suke kisah jannah la cani. maju maju maju.

nurulhuda said...

hihi.. ida, aku teringat cerita2 mase aku drive NBN ari tu..huhu..

apa2 pun, moga love story tu berakhir dgn indah, amiin :) *wink*wink*

nura hilwa said...

jidin? haha..sesuwei la tu.ko tgk la jidin tu tinggi mano..haha

wah..kucing dah sehat? barokah ayat2 suci alQuran (tgn nasyid)

mikichann said...

tetb rs nk gelak baca komen along.. hoho..

amy teng :: maju sikit2 je.. naik perahu..laju x mcm kapaltebang

idatazira said...

yess jidin.
cite ape ntah jidin tu

fee_da_fid said...

upsss..for ur information...cinta kami bukan utk dipertontonkan di khalayak ramai...certain time je berpeluang tgk..hahahahaa...

aslkan korang bahagia sudah...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.