The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 23, 2010

WestB, get well soon

about Jakarta, later. still do not have the lust on telling you that. haa haa. [ok. lust macam keji]

this weekend, one of Cessna's cat, named WestB was having seizures. sehingga kejang-kejang. sehingga sangat kesian walaupun cuma mendengar rintihan tuan WestB. sampaikan girlfriend menelefon boyfriend, tak dapat cerita pasal percintaan, tapi cerita pasal WestB jatuh sakit. topik sms pun WestB. sampai malam-malam tuan WestB tak tidur sampai pukul 3 pagi sebab jaga WestB sakit.

em.. sampai girlfriend tuan WestB imagined, kalaulah dia yang sakit, tuan WestB curahkan kasih sayang macam tu tak? eh gedik pulak.

dah dah. stop stop.

eh macam tak boleh stop. tadi saya singgah rumah Cessna sekejap. kelihatan WestB diselimutkan dengan kain batik, tidur dekat depan tv. macam wanita dalam pantang.

Cessna sangat susah hati semalam.

itu kucing. kalaulah isteri dia yang sakit..

oh ya. Cessna single lagi, dia belum ada isteri.

wink wink ~.^

3 comments:

fee_da_fid said...

both of u sgt funny laaa...pasal kucing pon jadik...cik saida suke kucing ke?

K.A.T.H.Y said...

ehek.
bakal isteri beliau suke kucing ke?

dah boleh nampak tuh,nanti masa pantang, bakal isteri tuan kucing tu, akan duduk depan tv jugak.. ekekeke

idatazira said...

fida:
emmm lagi suke kat tuan kucing tu.
>.<

KT:
aah, dpn tv.
tapi tv tu dpn katil dlm bilik.
aku pemalu, tanak de tdo dpn tv haih.
tak sopan

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.