The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 8, 2010

the Saturday date

aloha. hello.oops. ok ok. assalamualaikum. kaifa haaluk? [tangan nasyid]

kan saya dah kata saya nak jadi baik sikit. maka, hari ini saya ajak Wanib temankan saya dating. serius rasa baik. hee. ;p I met Husniyah too. olo. tapi terlupa nak ambik gambar dengan Husniyah.

we had our time at JJ food court, Daily Fresh [Cessna mengidam jagung dengan air milo DF since last week] and Delifrance.


Wanib mungkin boleh jadi model iklan sos :p

I loooiiikkkeee sitting beside him, because I look fairer! heehhee

the date end up with Cessna asking me "kenapa hari ni tak dress up?". -ok. hari ni memang slebet. :p


er. ok. speechless. thank you for the love(s). bye.


wink wink ~.^

4 comments:

siti said...

uhukss...apsl wt muke cm tu..ok comel

idatazira said...

oh muke yang mane satu tuh yang comel?
aku?
kan?
kan?
heeehhe

cikmune said...

huishh... tebalnya wallet. sape nyer tu?

ps: kalo mun, bukan napa tak dress up tapi nape dress up. hahahaa!!! slalu selebet. wakakka

idatazira said...

itu wallet encik Cessna, pastinya bukan saya.
:p

uih munemune.
anda seorg yg sempoi bukan.
takpe, bf tak komplen tu takdela slebet ke ape, nice je.
:D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.