The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 12, 2011

Kari Muthu

Hari ini dapat makan nasi briyani sedap tak terkata secara F.O.C. Hidup terasa bermakna betul. Ha ha. Alhamdulillah.

Told you, mommy is coming on Tuesday. Ha. Hari ini lah. :D See. Nampak tidak kegembiraan. Kalau tak nampak, pergi main jauh-jauh.

Mommy came with Prof. Fadilah & Dr. Zahara. They came early in the morning, observing neurocognitive assessment session at Jurong Point, a shopping mall. NUS has a lot in the shopping mall as research site. Maka. Ya, mommy-mommy tu semua terlampau terharu sebab ke shopping mall, tak boleh tahan tengok pensyarah tu semua sibuk nak cari kedai buku lah, chocolate empire lah. Comel bukan pensyarah saya? Mommy shoppping buku untuk anak-anak dia, birthday card untuk adik dia. Which is sangat comel perwatakan tersebut. Anda semua bolehlah mencontohi tingkah-laku tersebut. No hesitation.


Kemudian, Prof. Fadilah met her ex-classmate, a lecturer in NUS. Omagad ini sungguh kelakar sebab beliau macam takleh berhenti bercakap. Tapi yang bagusnya, kawan beliau tu belanja makan dekat Muthu's Curry. Bukan Kumar's curry, tapi Muthu. Muthu memang berbakat memasak. Everything was delicious. Antara restoran masakan India terbaik di Singapura. Mommy order macam-macam, [
sebab dia niat nak belanja], fish head curry is a must! Nasi briyani pun, sangat lazat, terus betulkan persepsi, tak adalah semua nasi briyani Singapore tak sedap. Hehe. Dan banyak lagi. Semua sedap. And oh, Dr. Zahara did mention dia tahu saya makan banyak. Terima kasih kepada Nurul Huda Razalli kerana membuat laporan awal kepada Dr. Zahara ye. Memang hakulah yang menghabiskan nasi briyani, dah semua orang tak larat nak makan. Hee :p Oh ya, at last, bukan mommy yang bayar, everything is on Prof. Fadilah punya kawan tu. Mommy buat muka tertekan sebab segan bukan dia bayar. Comel betul supervisor I. I adore.. :p hee


Dalam Muthu's Curry. Ihsan google image. Gambar malas nak upload, lagipun bukan ada gambar saya pun. Biasalah kalau seorang pelajar makan bersama pensyarahS.

Dan lagi, mommy tu comel sebab tadi dia bagi saya duit belanja. Aww. Rasa macam dah buat muka cukup yakin dah cakap semua cukup. Dua kali mommy tanya duit cukup ke tidak, dah cakap memang cukup. Tapiii. Dah mommy nak bagi kan. :p Thank you Prof. Lepas ni saya cuba jadi lagi rajin ye. Cuba tak salah bukan. Tapi tengoklah, jadi ke tidak. Hihu.

Sekian.

wink wink wink ~.^

2 comments:

amy fahmi said...

jgn2 mommy baca blog ko kot..aiyooo.

nurulhuda said...

now everything made sense, patutla semalam aku blur bila lak Dr Zam jumpa ko???hehehe..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.