The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 10, 2011

Sunday in Singapore

Assalamualaikum Sayang. Ya, itu salam kepada Muhammad Izzat saja. [bluek :p]

About Singapore nasi briyani. Tak sedap. Fesyen nasi briyani dia dengan ayam taktau masak apa, which is so dry! Lepas tu dibagi bersama kuah dhal dan juga timun dengan sos. Langsung tak sedap. Nasi beriyani dekat masjid Kg Baru hari Jumaat lagi sedap. Kalau nasi briyani Diana memang cannot help. Jauh sangat lah tahap kesedapan. [p/s: Diana, nak nasi briyani please. I miss you and nasi briyani you sepanjang-panjang makan nasi briyani sebanyak 6 exchange ini. Sedih buang. Tak sedap, lepas tu banyak sangat pula. :( Turut dirindui rakan-rakan seperjuangan makan nasi briyani dekat Masjid Jamek Kg. Baru]

Maafkan saidamunira. Dia dah biasa makan nasi briyani Malaysia yang sedap.

And ini katil baru saya untuk minggu ini.
Yey best! Er yang selebet tu sebab saya dah landing dulu atas dia.

Petang tadi saya check in semula ke Sleepy Sam's. Sebelum saya check out hari Jumaat lepas, saya request dekat dia nak katil yang lain, instead, dia bagi yang lagi best. Sebab bukan double decker. Alhamdulillah. Berbahagialah hendaknya minggu ini. Amin. :D

Petang tadi, Zaki [i.e. my second cousin merangkap ex-schoolmate, merangkap ex-dormmate the fiancee] menghantar saya ke JB Central, which is sooo relieving. Gadis berusia 24 tahun yang tak habis-habis gebon ini sungguh kasihan. Nasib baik Zaki baik. Hehe. Nasib baik ada saudara. Nasib baik ada kawan. Nad pun. Nasib baik ada kawan. Nasib baik ada family Nad :D

Ok. Sekian dulu siaran dari Singapura. Esok will have a meeting at Khoo Teck Puat Hospital pula regarding food database. Maju juga Malaysia, FoodWorks ada database Malaysia tau, Singapore mana ada. Bangga bukan? Sebab itu mereka macam nak mencari pertolongan daripada Malaysian Database.

To the fiancee. Sleep well. Esok nak sekolah. :-*

wink wink ~.^

2 comments:

nurulhuda said...

1 minggu je lagi..hehehe.. btw, nasi beriyani kat Geylang foodcourt best taw!!! :D

idatazira said...

ooo geylang mcm nak pegi nnt.
tp tgkla, ghajin ke tidak nak ngayau sorg2

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.