The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 17, 2009

for you I will

mata,
for you I will letak semua ubat dekat mata.
letak ubat titis waktu siang, letak ubat sapu waktu malam.
juga makan ubat antiallergic. [padahal ni bukan allergic pun]
for you juga mata, I will buat muka maintain saja letak ubat titis walaupun pedih.
dan juga for you I will tabahkan hati menyapu bola mata dengan krim.
ingatkan sangat horror lah sapu krim dekat bola mata.
tapi sikit pun tak horror lah.
thrill ada, horror takda.

sakit mata pun thrill, tak horror.

demi mata kesayangan juga saya habiskan duit hari ini nearly RM90. serious ni.
Fik kata, once upon a time, sakit mata adalah penyakit harapan student smkAp. sangat loser lah siapa yang ambil air mata kawan yang sakit mata pergi letak dekat mata sendiri. nasib baiklah saidamunira tak pernah buat benda yang macam weng begitu. haha.

saya sakit mata dan saya dapat mc tiga hari. jeles? takyah jeleslah. mata sakit ni saidamunira dah jadi macam senget sebelah.

I Love You mata. Bukan Encik Cessna saja.

mata tak boleh wink. kesian mata kan?.

bye.

7 comments:

mikichann said...

kesian la dkt mata beliau.. yg dh sepet.. makin nipis jdnye..

eh.. asal x letak gmbr td?

idatazira said...

takleh.
gambar mate P&C.
malu malu.
isk

fee_da_fid said...

alahai kasihannya mata beliau..sila berlagak tabah

idatazira said...

kasihan kat aku ke ni..
cam xcaye je.
aku kasihan kat encik H anda.
;p
hee
sorry terjangkit kat beliau pulak.

adamafnan said...

haaa..kuek skodeng la tuh..kan dah sakit mato tu

meo188 said...

mata ?

erm... suke

idatazira said...

kalau kuek skodeng, timbil la, bkn conjuctivtis.
hoho
ini conjunctivitis tau.
;p
[saintifik kan?]

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.