The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 4, 2009

menCUCIcuci

hi everyone.

malam-malam yang sejuk macam ini otak saidamunira beku. namun begitu, saya masih kelaparan pastu rasa nak makan burger. tapi sebab insaf bila isu fat percentage ke udara, maka tak perlu mengada meracun diri dengan burger. [
hah? sejak bila tah makanan menjadi racun ni, macam sangat hiperbola ni wow!]

tadi pergi tengok Teater Cuci The Musical. overall, okay, fun. tapi Impak Maksima lagi best lah.

jom cekidout memorable night of these three ladies.

habit.
[
a.k.a. jakun bila tandas ada cermin besar]

keahlian Hey Ladies: Apai, Udeq, Ida
memanglah tak semua laki-laki busuk
[aik tetiba ada OST]

taktau kenapa dengan kaki saidamunira.
asyik ke udara saja pada malam tersebut

Awie! Awie! Awie! ;p

nak ambil gambar dengan Adam, tapi macam malu-malu saja :">

kepala Harith cool, macam bola salji
[makluman: itu cuma metafora okay ]

gambar sekadar mengambil hati dengan watak Tan Sri.
nama beliau siapa heh?

encik Awie ni close up macam comel saja

Apai dengan Vanida.
[taknak letak gambar sendiri dengan Vanida sebab inferior. haha]

watak-watak sampingan.
best ambil gambar dengan Adibah Noor sebab terasa diri bersaiz comel wee ;p

okay no comment
next please! ;p



jeng je jeng

* * *

see. walaupun muka saya macam aneh, tapi gambar ini macam penuh kasih sayang ;p
hoh rasa macam takleh tidur ni heeeeeeeeee
okay, pergilah jeles.
haha

em tapi sebenarnya nak tidur juga. sweetest dream. smiling from ear to ear :D


okay. serious malam ini nak HYPERWINK. cucicucicucicuci.

hyperwink hyperwink ~.^ ~.^ ~.^ ~.^ ~.^

6 comments:

nurulhuda said...

hey ladies nite yg siyes superb!!sgt jeles pic anda ngan hans & aflin.. huk2 xpe2 asal ade pics, rase cam xleh tido lak mlm nih :P

fee_da_fid said...

sgt comel afdlin...jeles2...

idatazira said...

udeq:
bestest.
eleh xleh tdo apenye.
ko cam taknak bgn je aku tgk tadi.
;p

fida:
afdlin je?
ish.
taknak kawan ah camni

meo said...

pergh... semua star ade... siot tul..huhuhuhu :p

drexar said...

giler best gi tgk teater..

idatazira said...

meo:
tade, AC mizal kan tade dlm gambar.
beliau injured so pas show beliau tade da.

amal:
best best.
sangat best :D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.