The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 8, 2009

semalam bulan mengambang

semalam bulan mengambang, jadi semalam pakngah Adam pun balik rumah lah.

Adam usha Spongebob dekat kedai souvenir dekat KLIA sementara tunggu Pakngah

tu hidung Adam nakal luka

Adam dan pakngah Adam

semalam Adam pergi airport jemput pakngah, sebab Adam gebon sangat ke situ ke sini Adam pun kena langgar dengan orang tolak-tolak troli luggage, maka hidung Adam pun berdarah, maka lagi rupa Adam jadi macam budak nakal dah sebab hidung calar. barulah thrill kan Adam? [eh tetiba blog ini jadi macam blog Adam lah]

ok ok, concentrate, tukar topik. kembali kepada kehidupan author. marilah baca.

sebab angah begitu ghairah betul dengan lego dari sebelum balik ke Malaysia lagi, maka sebaik turun dari flight, semua orang kena tunggu dia lama sebab kotak lego dia lambat betul dijumpai. heheh. kan. siapa suruh bawak kotak lego bersaiz super.

sebab ada banyak lego hendak dipasang semula, maka hari ini jadi hari main lego bersama keluarga. dari pagi sampai petang sampai ke nak malam dah. sambil mengimbau kenangan zaman kanak-kanak comel kami dengan mengeluarkan semua koleksi lego dari almari.

ini katebang cargo baru yang angah beli

bila letak dia dengan katebang cargo dan katebang-katebang lama, maka jadi macam
"bagai Cessna dengan Airbus". [okay, sekarang dah faham makna Cessna kan? pandai berperibahasa dah :D]

hari lego-lego bertaburan, memasang dengan gigih sangat sebab dah berzaman tak main lego

police HQ

terabur

Adam pun tolong pasang lego

nak simpan dalam almari.
abaikan cermin almari yang malas nak lap tersebut

old meet young. ini old punya.

finally, lego tak habis pasang lagi, almari dah tak muat dah. haish.


tak berapa mampu nak upload gambar lagi sebab macam mengantuk. nanti nak belikan anak lego juga. [kesimpulan entri berciri masa depan. hee ;p]

wink wink ~.^

7 comments:

mikichann said...

teringat quote sms cetim smlm.. merancang masa depan mmg bagus.. tetttt..
=p

nk blikan anak2 lego jgk ah

fee_da_fid said...

gila lego punya family..tp mcm best je main lego..

tp xde plan lg nk belikan ank2 lego...kami keluarga penternak ikan..uuuppssss!!!

idatazira said...

miki tengok fida ni uuuuuuuu kena report kat tuan kan ni kan kan kan?
hoho

mikichann said...

pndai sekaranggggggg..... wuuuuuuu

nueeunlimited said...

oit tanyo angah ko.. mughah ko lego kek NZ?? ni nk boli buek hantaran. Muahahahaha....

idatazira said...

woh antaran lego tu kono boli lego taj mahal.
dlm 500 nz dolar.
baru thrill, lambang cinta.
hahahahahaha

mhl jugakla, tp lg murah dr cni, & byk model yg ado kek sano, cni xdo

adamafnan said...

aah klong..boli legi taj mahal tu..bosa..pueh buek eh..5000pcs tuh..
nnt xyah poi honeymoon..buek lego yo..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.