The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 1, 2009

sweet November

assalamualaikum.

merujuk gambar di bawah, ayah tolong lukiskan gambar untuk booklet master project saya. ini adalah preview daripada 2 pages saja. sampai buat master pun ayah tolong buatkan kerja sekolah saya. bukan setakat ayah. abang ipar pun disuruh tolong buatkan front cover. [
tapi belum siap. heheh, publisiti lebih dah ni] bertuah kan ada ayah dan abang ipar yang berbakat. [ayat ambil hati haha]

bukankah sangat manis. :D

berbalik kepada tajuk sweet. atok currently semakin beransur sihat. sikitlah. walaupun tak sama macam dulu. masih drooling. tapi atok nampak kuat sikit. emak kata, bila bagitahu atok angah akan balik sabtu ini, dia kuat semangat sikit. sweet lah atok sayang cucu, bukan? :D.
p/s: angah, sila belikan atok buah kiwi ok. atok kena makan buah banyak. atok cakap atok dah muak makan betik.

semalam pergi melawat Munir dekat asrama. kakak membawa dua orang adiknya melawat adiknya yang lagi seorang. tanpa ibu bapa. sebab ibu bapa sibuk dengan komitmen hujung minggu masing-masing. err sungguh kagum. pergi Giant membeli barang-barang makanan dan Munir terharu sampai berkata begini "eh apasal ade banyak makanan ni kaklang, vitagen pun? bangteh punyo ko?". [see. macam sweet kan kakak dia ni. wek ;p]. and yang memberansangkan ibu bapa terlupa memberikan duit belanja sekolah beliau. maka, nasib baiklah kakak sweet dia ni baru dapat gaji kan.

kenapa tah entri ni menujukan kemanisan kepada lelaki-lelaki dalam keluarga. :D

oh lelaki lagi seorang tak boleh dilupakan.


ni Adam nak nom [nak minum] dengan Munir.
dah lama tak tengok Adam lah.

* * *

oh lagi. bulan ini adalah sweet November bagi encik Cessna dan saya. tak tak, bukan saya nak bertunang ke apa. cuma kami cakap, kami nak November ini jadi sweet November. [we are counting down a date :D wee.]

sweet November is coming.

wink wink ~.^

5 comments:

Nien@khairina said...

ayah yg berbakat...
ank serba boleh..
bgus2..mantapppp..

fee_da_fid said...

so sweet la ayah tlg wt keje sekolah..ala tomei...

bila mau belanja sy mkn eskem pulut?

imMa ~vOguE```~~~ said...

salam idatazira... awk kawan afif kan??? ade contact dia x sehari dua ni??? saya miss contact dgn dia.. riso lar... xpenah jadi macam ni... boleh tolong saya. tolong contact dia... and kalau ada ape2 tolong bagitau saya leh??? please email me at izhatul_imma@petronas.com.my

minta tolong sangat2

mikichann said...

mantop la en.johari...
tettt...
makcik.. counting ape niiii?
cane rumet leh terMISSed?

nurulhuda said...

sebenarnya ibu bapa dah bg duit belanja kat bangteh, tp kaklang ingat duit tuh bole beli barangan sesuka hati.. takpe la sesekali beramal jariah kpd adik kesayangan..hehe :P

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.