The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 24, 2009

No-vember. No-sweet.

I was hoping for a sweet November. but today I found that November is no longer sweet.

cepat sangat masa berjalan. eh bukan. kawan saya kata masa tak berjalan lah. sebab masa berlari. although banyak benda yang seronok bulan ini, but the sweetness that I hoped for tak akan wujud.

.. and it was soOoO pathetic.

I hate this feeling. betul, bila gembira, jangan gembira sangat. I remember I told Miki this evening yang saya takut nak menghadapi minggu depan sebab saya rasakan minggu ini sangat seronok, jadi saya takut kalau kesedihan akan datang minggu depan. tapi kan, kesedihan tak datang minggu depan lah. dia datang baru saja tadi. dan masih berlarutan sampai sekarang. dan ketika I have nobody around me. dan ketika saya macam tak dapat bernafas sebab selesema. dan ketika perlu membasuh baju sebanyak sebaldi.

langsung tak ada keyakinan diri.

saya tak ada banyak masa. tapi masa yang sikit yang saya harapkan pun tak boleh tercapai. apa lagi kalau nak mengharapkan masa saya sepanjang hayat? I am afraid. secara sangat takut.

saya sedih.

tapi saya berharap untuk mempunyai Hari Raya Aidiladha yang gembira. boleh?

bolehlah bolehlah please..

rasa nak beli gula-gula lah esok. supaya rasa manis sikit masa saki baki bulan November ni.

2 comments:

mikichann said...

apekah?
saida MJ mcm serius je...syiannye..
bile nk gosip ni

haiza-leen said...

selamat hari raya aidiladha....

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.