The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 6, 2009

ice skating

em. Arsenal kalah, wuwu. sedih sikit lah. tapi macam xsesuailah mahu bersedih kan. tengok bola pun tidak. ;p

bangun pagi sebab terfikirkan milo & swimming pool. udeq roger. turun swimming pool dengan udeq. tapi kecewa. sebab swimming pool tutup hari ini ye.


next plan, ice skating. overall, sy beginner yg memang amatur. tapi bolehlah kan.
boleh boleh boleh. tergolek berguling-guling atas ais tu memang cool tahu?

ini udeq skater yg hebat

[
gambar anda skating dengan hebat xde plak. malas mahu upload video]

di manakah skater yg mencari duit di dalam ais?

[
p/s: skating yg hebat xdapat dicapture atas sebab xnampak lah kan sebab bergerak ;p]

ida & aeda McGuyver ayu ;p heheh

the three hudas: udeq, huda madi, hafizatul huda

udeq. madi. ida. aeda

ok. akhir kata, sy sayang kawan2 sy dan juga gloves oren ini.

p/s: islami darling, oh. memang comel kan kami skating tadi? ;p

wink wink ~.^

13 comments:

aeda_humairah said...

aduh..
mmg sedap la tergolek..
rs cam nangka busuk jatuh je..
debuk!!!ahhhhh

mikichann said...

aida ni..
henjut pon ske..
jatuh pon ske..

jap2.. mmg sgt x perlu kot bersedih sbb arsenal kalah..
xnmpk sbrg chemistry pon.. ahakaaassss

aeda_humairah said...

haha..
cik miki..
henjut2 jgn sebut ek..
hikhik..

cube bayangkan anda jatuh tergolek..
bukan sekali..
aduyai..
nk patah pinggang rasenye..
tapi br rase feel jatuh kan..
TaPI lagi..
xnk main da...

nurulhuda said...

ida, tak puas ati ko da post entri aku 1 gamba takdpt lagi..huk3.. nway seronok dpt bersuke ria td =) eh, asal tak letak pic kite wat bintang tu?? chumil gamba tuh.. nantikan entriku..hehehe

amy said...

haha yela c0mel gle k0rg. Jalan sket pnye tekaver2. Tp ak lg c0mel la. Sbb tu k0rg x nampak pn ak pnye lame tegelak tgk k0rg. Hehe

idatazira said...

aeda:
jatuh xpe, asalkan bangun balik.
;p

miki:
aeda mcguyver, mmgla camtu.
heee.
olo, tade chemistry ke?
huuu

udeq:
byk na gmba. mls nk uplod.
ko ltk ah.
ltk tajuk-ida d'extraordinary
;p

idatazira said...

is:
woho.
ko tgk mase sesi bertatih tu.
;p

fee_da_fid said...

walla....bes2...

comel la glove korang...hehe

aeda_humairah said...

glove tu tgk tuan die..
klau tuan die comel..
comel la...
ida tzira mst stuju..
kan???

idatazira said...

woh woh.
ini kipas atau apakah??
;p

fee_da_fid said...

wowo...
lebih2 plak member sorang ni. ak xckp pape pn dia lak angkut bakul cenggitu...ush2...malu2x...

idatazira said...

fida,
aida buleh masuk dlm bakul makanan, kan?

kekeke

SyAhiRah LaLAla said...

saya macam teringin nak main juga tapi takut jatuh sebab macam sakit jek. huuu. kamu dan glove oren tu kelihatan power betul. jd nanti kita pergi sama mahukah? [sebab rasa mcm agak ready sudah kerana masa exam week telah pergi ke sunway pyramid almost setiap hari untuk menghibur hati tgk org main mende ini *oh apakah*] oh saya benar-benar rindukan kamulah saidamunira. isk

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.