The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 15, 2009

manusia

ada banyak jenis manusia dalam dunia.

ada lelaki yang berupa semacam maknyah [tapi masih lelaki] menaiki komuter memakai shorts menampakkan bulu kaki keriting serta berambut perang dan berkuku panjang gila seriously geli mahu tengoklah.

ada perempuan melayu pergi warnakan rambut dia colour putih sikit, kelabu sikit, perang sikit. eheh. seriously ada macam bulu ba alif ba ya lah atau NANGOI. haha. [nangoi tu pig lah tahu? okeh. xtahu sila pergi tambah vocab anda setelah baca entri ini ;p]


ish. banyak lagilah. tak berlaratlah kan mahu tulis semua.


bukan asal kejadian kita pun kalau kita pergi buat diri jadi xcantik lah kan?.



saya manusia yang macam mana?

oh. hari ini saya manusia yang bangun lambat,
lepas bangun pergi sambung tidur kejap [penganggur lah katakan],
sarapan kuey teow goreng berudang-udang yang dimasak oleh along,
minum MILO [sedapnya milo],
main dengan adam,
suap adam makan roti,
main lagi dengan adam,
mandi,
makan lagi,
dan..
pakai baju pink [ya betul, pink, xcaye sudah] - sebab pinjam baju along
pergi sambung kisah percintaan [kalau geli pergi baca blog lain]
dan balik rumah.
cantik kah?
kalau cakap tak, sila paksa diri cakap comel - [macam manusia xcukup kasih sayang pulak ;p]


ok. itu sajalah.


em. manusia itu?. insan. pelupa.

p/s:
happy belated birthday to angah
happy teachers' day to all teachers;
especially to all my teachers, both my parents, kaklong ina.

wink wink ~.^

5 comments:

nueeunlimited said...

tq2..saya telah menyenaraikan seme kaum krabat yg berstatus guru. check2 tgk kalo de yg tertinggal.hik2...

aeda_humairah said...

yang..
i kurang kasih sayang neh.....

idatazira said...

kaklong:
haaaa.
kantoi ah tu tetinggal watak utama tuh.
;p

aida:
eceh.
kurang kasih syg plak dia.
eh, br pasan.
master bedroom dah jd bilik single aida.
wah.
sgt berkuasa!
hehehe.;p

AFIF-SAN said...

xsangke org rembau pon pkai pkataan nangoi tu...peace!!

idatazira said...

bukanla.
baru tau je.
cousin aku tu punye anak murid org asli yg ajar nangoi tuh.
hoho

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.