The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 21, 2009

ayah saya

bang it, jamila, along [+adam yang belum lahir], ida, naima, ayah, nabila, angah, emak


hari ini hari bapa. entah apesal sejak minggu lepas lagi macam confuse confuse bilakah hari bapa. [a.k.a. gebon tak tentu pasal sebab takut terlepas hari bapa].

okeh. perkara yang perlu dibuat sempena hari bapa ialah buat entri pasal bapa sendiri di blog sendiri. here I go blogging barang sepatah dua kata tentang ayah.

ayah saya seorang cikgu. nama komersial ialah Cikgu Joe. ayah saya sepatutnya sudah bersara bulan Januari lepas. tapi sebab boleh sambung sampai 58 tahun, beliau tak jadi bersara. bagus bagus. beliau akan mati kutu kalau bersara.

ayah sangat energetic lagi. tak macam atok atok pun walaupun sudah jadi tokdedi. kalau nak lumba kereta dengan beliau pun boleh. beliau sangat suka memandu laju. sampaikan anak-anak pun dipesan jangan bawak kereta slow-slow sangat. rock bukan?

ayah is the man. and he is the most important man in me. immmmmpoooooortant sangat sampai semua lelaki pun tak boleh lawan. termasuk encik Cessna. heh heh.

ada sangat banyak cerita tapi hanya mahu mengarang sepatah dua kata sebab hari ini hari ahad. saya tak suka hari ahad sebab esok dah nak hari isnin. tak tahulah sampai bila saya akan tak suka dengan hari isnin.


happy father's day. i love you ayah. [wek ayah tak baca pun blog ni. ;p]

wink wink ~.^

4 comments:

meo188 said...

kirim salam kat ayah. Doakan ayah sihat sejahtera selalu. :)

adamafnan said...

adakah en ttteeeet = otromen = cessna?

xsheshuai la..namo cess na mcm cis+hina..hoho

adamafnan said...

poyo ayat yg last tu..weeeekweeeeekkkkkkk

idatazira said...

meo:
he.
xtau nak kimslm camne.
xkan nak ckp "ayah. meo kimsalam".
haa.
camno tu
;p

along:
ish.
gi google sket cessna tu apo.
uih xpoyo pun ok.
siyes dah wish ayah pehtu ckp i love you.
haa.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.