The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 27, 2009

jangan contohi orang yang malas

since I woke up this morning, my mind only can send images of me lying on bed. tak mahu bangun dari katil, tak mahu makan [eh? macam tipu secara besar-besaran lah], tak mahu minum milo yang sedap, tak mahu mandi, tak mahu gosok gigi, tak mahu cuci muka, tak mahu semua.

excuse me, bukan sebab sedih MJ passed away lah.

sebab sebenar adalah sedang mengalami infeksi otak. otak sekarang memang tak tahu apa hal dah jadi. kesian lah dengan otak ni. otak, apa pun yang terjadi, saya sayang kamu.


eh, tiba-tiba mendakwa otak yang tidak bersalah. ok, tak. sebenarnya sangat malas mahu packing barang untuk pergi PD bersama kawan-kawan kejap lagi. macam malas nak pergi pun ada. [kalau ada pertandingan renang dekat swimming pool mungkin saya dah packing dari semalam]. eh? tak adalah. tipu lagi.

ok ok saya pergi packing sekarang.

wink wink ~.^

1 comments:

meo188 said...

maleh itu budaye kite. huhuhuhu syok tue

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.