The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 7, 2009

hati tertinggal

dush dush amek kau dah kena hantar balik KL balik. start dah mahu mengamuk-ngamuk dalam hati sebab hati tak ingin balik KL walaupun KL ni memang sounded lebih bergaya dan lebih UP UP UP lah compared to Kampung Semerbok, 71350 Kota, Negeri Sembilan.

ceh. tak mengapa badan. badan di KL, hati tertinggal di Kampung Semerbok. maka badan terpaksa tabah. so, you have to sleep more often untuk melupakan hati yang tertinggal di rumah. [oh, kasihannya badan.]

xbest ah asyik mengada homesick. jom kita berangan sikit. tadi otw to KL, dekat highway ada beberapa kereta cantik. kereta mewah. tapi kereta idaman tak ada. tapi sungguh pun tak ada kereta BMW idaman, tetap boleh berangan-angan memiliki kereta Honda model apa entah tak tau. pandang orang-orang dalam kereta tersebut bersama anak-anak beliau. so, dengan automatik muka si driver tertukar kepada muka encik tteeettt, muka wanita di sebelahnya ialah saidamunira, beserta baby comel di pangkuan saya. ohh. memang vogue ah walaupun bukan BMW. PEACE!!


eh, dak pukul 11+ pm. ah malas ah nak berangan lebih lanjut. tiba-tiba saiko sebab malam sudah larut.

ok. status tukar mengada balik. - homesick-

bye bye.

2 comments:

AFIF-SAN said...

haha..cam siot..jom beli BMW...
kete idaman saye jugak!!!

idatazira said...

jom jom.
sedap ah berangan

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.