The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 23, 2009

perbualan anggota badan

mata mengantuk sebab malam tadi tak boleh tidur lena. hati cakap dekat mata, takmo nangis nangis sebab muka bukan anggun jelita kan, so kalau nangis nanti jadi lagi horrible buruk hodoh gila haa takut tak? jadi mata pun cakap, okeh. tak tak, tak nangis.

maka, hati cakap kepada diri sendiri, hati nangis sendiri takpe sebab takde orang tengok. lalu hati pun nangis. lepas hati nangis, beliau pun rasa macam buang karan ah nangis-nangis, sebab kalau hati nangis, badan jadi lembik. lembik sebab hati basah kembang banyak nangis. oh oh. scary ah.

tapi, badan cakap, badan bukan jadi lembik sebab hati nangis pun. badan lembik sebab perut kosong, glucose level is reducing. kejap lagi jadi hipo. jadi, hati warned perut, jangan mengada-ngada sakit perut pulak. sebab kalau sakit perut nanti tangan tak ada kudrat mahu buat kerja.

eh? tangan cakap, hey, I kuat lagilah. tengok ni tangan buat entri. in colaboration with otak yang even macam tak cukup glukos, tapi otak tetap macam bagus suruh update blog. walaupun disertai dengan telinga yang asyik dengar lagu sedih Your Call by Secondhand Serenade dari malam tadi saaaampai sekarang. aik, tak boring? tak pun. suka hati ah nak jiwang.

dah dah dah semua anggota badan pun kemudian terpaksa bersurai sebab kejap lagi tuan punya badan mahu sambung buat kerja.

sekian, terima kasih.

wink wink ~.^

2 comments:

miki pon pose jugak said...

wow.. xsgka lah.. ade perbualan anggota badan smpai mcm tu..
tgk.. akhirnye.. organ mn yg plg hebat?

meo188 said...

teringat ceramah ustat2 ckp, di akhirat nanti, anggota badan akan bersuara. Menyatakan apa yang telah mereka buat semasa di dunia.

renung2kan, dan selamat beramal

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.