The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 3, 2009

nak balik rumah tengok tv

recently blog ini macam kurang kasih sayang, kurang keriangan dan keceriaan. sebabnya adalah tuan punya blog ini tengah gebon xhengat. xsangka hidup yang indah ni jadi macam ni. wuwu.

apakah kelas engkau mahu jadi manusia tapi xada masalah, bukankah?

erk. ok ok. insaflah. masalahnya tidaklah sebanyak mana. tapi sebab saya memang jadi lemah lembik xada kelas bila homesick. I MEAN IT. [ok, boleh pergi kutuk beliau memang mengada]

xmahu lah share masalah dekat blog. nanti pembaca gelakkan saya. lagipun nanti entri berbaur kesedihan dan bila baca balik saya sendiri yang psycho. hoh, xboleh xboleh xboleh.

salah satu benda yang buat jiwa saya xtenang ialah saya xboleh guna lagi nombor lama forever and ever ever ever. ceh. memang gila menyumpah celcom sampai bila-bila. celcom diisytihar sebagai musuh ketat!!. [saya baru tahu kasih sayang saya terhadap simcard lama memang sangat mendalam lah. oh. rasa nak nangis dah. sekali lagi berciri mengada.]

oh. sekarang saya tumpang bilik Apai. Apai sedang buat master, kerja dia main kulit berbentuk butterfly. okeh. mintak maaf sebab sebenarnya butterfly tersebut berciri lucah sebab kajian terhadap kulit dijalankan menggunakan kulit sisa khatan. ttteeeettt. yelah, siapakah yang mahu mendermakan kulit untuk dikaji. kamu mahu?

masih lagi cuba menceriakan diri sendiri. tapi tetap homesick. cepat ah hari Jumaat. nak balik rumah nak balik rumah nak balik rumah.

xnak wink jugak lagi.

bye!

5 comments:

meo188 said...

uiks... kulit itu... wah2...

Katijah said...

nape dgn idup yg indah tu?

p/s: ape xtvt anda skrg lepas bergelar 'was-a-dietitic-student' ?? haahaa!!

adamafnan said...

tq tq sbb jd model pertukaran no tipon yer..
yg pasti ku akan stick to my nombor..
mahal tu..boli RM200 tahu!!hohohoh

idatazira said...

kt:
tengah messy.
haha.

along:
eleh.
simkad along yg mhl tu dah ilang.
simkad ida ado laie tp xleh pakai yo.
hoho

nurulhuda said...

ala ciannye ida, aku pon ala2 tersikse gak skang ni.. tgh nak crk umah kat serdang area.. tak thn minyak + tol rawang-serdang-rawang, jauh pulak tuh..huk3 be tough a!!! :) aku wink utk ko..hehe *wink*

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.