The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 9, 2009

lemon

blog ini mengalami kekurangan kasih sayang. mari mencurahkan kasih sayang kepada blog.

actually saya sangat bersyukur sebab malam ini malam Jumaat, which indicates minggu yang sudah mahu sampai ke penghujung. hujung minggu adalah waktu yang sangat dinanti-nantikan oleh orang yang penuh kasih sayang terhadap keluarga seperti saya [oh, tacing tak boleh blah lah].

disebabkan minggu ini super hectic dan miserable bagi saya, sebenarnya kerja saya masih belum siap. ops, mind you. saya bukan wanita bekerjaya. saya cuma ada kerja mahu dibuat.


errrm. btw, fyi, I was planning to get married, tapi terpaksa dibatalkan [gatal tak boleh blah, taktau apsal] - okay, sebenarnya saya tipu. entah bilalah nak kawen. [dengan nada penuh kekecewaan. haha] - - - macam biasa, saya memang sering mengalami gangguan mental dan fungsi kognitif.

akhir kata,
JJ & Ean berpesan,
"If life gives you lemons, make lemonade"

selamat malam.

wink wink ~.^

5 comments:

meo188 said...

jodoh ketentuan Tuhan.

usaha doa dan tawakal...

nasihat kat diri sendiri jg... huhuhuhu :)

Katijah said...

:3(

idatazira said...

meo:
wuuuu.
okay, tq v much :D

kt:
ceh idung kembang ah
hoh

miki said...

xpenah sehari xckp sal kawen..

jeng jeng jeng..
dh smpai thp WAJIB kawen ke?

idatazira said...

jannnnn,
aah kot da wajib ni.
wooo.
scary.
;p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.