The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 20, 2009

saya belum bertunang

saidamunira masih belum mandi. slide untuk proposal presentation pun masih belum buat. journal pun masih belum baca. tapi nampaknya malam ni banyak komitmen. komitmen sebagai senior diet yang masih wujud di kolej. mestilah menjadi tempat rujukan para junior yang sedang menempuh zaman kegebonan menghadapi clinical attachment di HUKM. emm.

otak semakin lambat bergerak sebab walaupun mencuba sedaya upaya mahu fokus, tak dapat nak fokus juga lah. uh uh. apa nak jadilah. jadi, taknak buat entri tak mandi secara bersungguh-sungguh. okeh. tukar topik bertunang.

ini gambarajah hantaran daripada kaklong to Mr. fiancee with love dengan tema ayu-pinky-pinky-in-the-snow [main sebat ah tema tu. keh keh ;p]
ini set hantaran yang belum complete. yang dah complete ada lagi kek sebijik, tak amik gambar pulak.

adam mikimouse dengan cik pinky yang sudah bertunang

eksyen ah tu dapat cincin tunang ;p

gambar saya? takyah letak ah, bukan saya yang bertunang [dengan intonasi loser gila]. actually ini gambar-gambar daripada hempon saya yang tak canggih ni saja, jadi tak ada banyak gambarlah. meng-snap gambar sendiri pun tidak.

gambar lain pun tak ada, sebab camera dah gebon tercabut button tempat snap tu.

beliau ialah kakak sepupu saya. disebabkan beliau dah bertunang, saya rasa saya pun dah kena bertunang jugak ni siyes takleh sabar dah. keh keh keh.

sekian dahulu. errr, saya tahu laporan ini memang sangat mild dan tak lengkap. orang yang belum bertunang mahu pergi mandi dulu.

wink wink ~.^

5 comments:

meo188 said...

next time, its your turn.. huhuhuhu :p

jom isi borang persatuan loser sedunia. sylah presidennye...

awk leh jd naib presiden

idatazira said...

wek wek takmau join.
saya bukan loser sebenar.
haha

hafizatulhuda said...

haha..
lawak ar n3 ni..
selamat menjadi senior diet yg masih available di ukm ;)

miki said...

ida..

bila nk wish anda slamat bertunang...

SyazAisyah Zakaria said...

ha'ah..ble gaknye turn anda saida MJ??
sy dgr cter dak farmasi dh de yg dh kawen..
ble turn dak diet lak??
hehe...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.