The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 27, 2009

magical

memblog sebentar sementara menunggu 9.20 pm untuk turun meeting H1N1 outbreak in UKM Kampus Kuala Lumpur.

yesterday was so magical I think. semalam telah mendapat sebijik laptop baru daripada ayah with love. seriously telah cakap, "Ayah thank you very much I love you". heheh. super touching lah. lepas dah cakap terasa macam mahu menangis barang semangkuk. [
apsal entah tak tahu. hee. suka hatilah nak touching]. laptop ini masih tiada nama.but tadi terasa mahu bagi nama Anerox bersempena laptop edisi ultra thin. but then terasa macam nama tersebut sangat horror. oh oh tak apa. nanti kita fikir nama lain, okeh?

btw, twisTouch tetap dirindui lah.

semalam juga sungguh magical sebab telah membuat lawatan ke MIAT iaitu sekolah encik Cessna. magical sebab lawatan disertai family Adam. walaupun sungguh kecewa sebab we were planning untuk naik helicopter, tapi telah ditakdirkan kami tak dapat naik. cuma membawa Adam menikmati airplane dan helicopter dari jarak dekat. Adam was having fun. only Adam. tapi sebab Adam sangat fun, kami jadi fun tengok Adam.

Adam jadi pilot Airbus

Adam jadi pilot helicopter pulak

paling magical, malam tadi saya dinner dengan encik Cessna, Paan Bangle and Liana. [superb magical punya event okeh]. - tiada elaboration panjang lebar.

habis cerita semalam, sambung cerita hari ini sebentar lagi sebab mahu pergi meeting H1N1 dekat Kolej Tun Syed Nasir 5. will be coming back soon.


* * * * *

okeh sudah pulang dari meeting.

pagi ini telah bersarapan berat bersama encik Cessna sebab malam tadi beliau tumpang rumah Paan. selepas bersarapan, I went to biostat class as usual. actually we were planning to have lunch at Paan's office at KFC HQ after my class. Paan mahu belanja KFC. unfortunately, semasa saya dalam class, encik Cessna telah sms mengatakan he's on his way back to Nilai, cancel lunch free KFC, sebab beliau banyak kerja sekolah tak siap lagi. sungguh tak magical. ces. [
lalu emosi terganggu sepanjang kelas]

setelah mengalami kekecewaan, luckily selepas kelas, Hasnan mengajak lunch. jadi, makan dengan beliau dengan penuh selera dan tak ada gangguan emosi lagi. ngeee. :p. di samping itu, kami sangat gembira sebab tak payah pergi kerja dekat KTSN 1 (main college) sebab KTSN was quarantined for a week sebab suspected for H1N1. weee. sangat magical sebab cuti seminggu. keriangan boleh bergolek-golek.

malam pula magical lagi sebab makan secara berjemaah beramai-ramai. Haiza & Aisyah ada di bilik saya sampai hari Rabu. jadi, for these three days, bolehlah memanfaatkan cuti sempena H1N1 bersama rakan-rakan. makan malam magical, Jannah Miki masak sup sayur lazat. heh heh.

em em. baiklah. saya mahu pergi buat perkara-perkara wajib dalam kehidupan.

bye.

wink wink ~.^

5 comments:

miki said...

opsss.. sup sayur x magical..sbb duk dlm periuk je.. ahaks..

mejik la hari2 anda.. uuhuksss...

AFIF-SAN said...

lame da xdtg melawat...

mcm2 ek aktiviti..
banyak pulak pkataan paan bangle kali ni..huhu...

idatazira said...

miki:
ni magis biase2 je ni.
sup sayur dlm periuk tu kira magis jugak lah.
hehe

afif:
haaa, mmg byk aktiviti.
o.
byk ke?
jeles eh dah xde name encik afif dikomersilkan kt sini eh?
hohoho

meo188 said...

comelnye adam... meh cini pakcik nk babap.

eh, pakcik? eh abang... eh apakah?

idatazira said...

uncle meow meow pun buleh.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.