The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 13, 2009

roti krim

haih. tiba-tiba hempon takleh connect dengan spongetop ni. tiba-tiba stress berciri super. eh? lepas tu rasa loser. lepas tu rasa nak makan roti krim coklat gardenia tengah-tengah malam ni.

isk isk. hempon, kamu kenapa? janganlah buat hal. dah lah digicam pun sudah ter-rosak. semua pun ada masalah degeneratif kah? eeeeeeiii.

nvm lah. untuk mengelakkan makan roti krim di tengah malam, mari list out perkara yang berlaku hari ini:

  1. pagi pergi kelas, tengahari pergi makan, lepas tu pergi buat kerja. [ceh, macam bosan, bukan?]
  2. Hasnan bagi manggis, Hasnan buat kerja dengan tekun. [eh, Hasnan jadi popular secara tiba-tiba] mungkin he deserves sedikit populariti di sini sebab telah memberi sumbangan manggis selama 2 minggu berturut-turut. heee. thank you Nan. [em em nak lagi boleh?]
  3. oh, then I destroyed sebuah telefon pejabat tadi. sangat clumsy takleh blah, terperanjat sampai telefon terjatuh dari meja. no no no, saya tak ada masalah angina pectoris atau sakit jantung dan sebagainya lagi. tak tahu kenapa boleh terperanjat lah bila Hasnan buka pintu ofis. [oh, I'm sorry. jangan diskaun gaji saya. wuwu]
  4. saya balik ke RAH dan tidur berformasi soldier dengan super lena. serious best dan mahu tidur lagi esok. Jaja Miki & Nyna pun tidur berjemaah.
  5. lepas pergi makan dengan Apai & Shaz, kami terperangkap dekat tangga RAH yang canggih tapi sedikit tak berguna. pintu tangga berkunci dan boleh dibuka dengan access card, tapi bila masuk, pintu tangga tak boleh dibuka dari dalam. luckily ada Daia sebagai penyelamat keadaan.

ok. sangat banyak watak dalam entri kali ini. pagi esok bangun tidur perlu berdoa supaya hari esok jadi hari yang baik. amin.

oh ohh. too many things to be settled down by this week.

eh. rasa nak makan roti krim vanilla lah. heeeee.

wink wink ~.^

2 comments:

miki said...

gebon la tu.. smpai pecahkan tefon ofis.. iskhh iskhh.. cane nk follow up ni..

lenkali jgn gebonlah dgr org bukak pintu.. mgkin sbb terlalu berharap beliau membawa manggis...

meo188 said...

Don't be hasty & rushed for things that have yet to come to pass. Do you think it is wise to pick fruits before they become ripe? Tomorrow is non-existent, having no reality today, so why should you busy yourself with it? Why should you have apprehensions about future disasters? Why should you be engrossed by their thoughts, especially since you do not know whether you will even see tomorrow?

-taken from Don't Be Sad (la Tahzan)- 'Aaidah ibn Abdullah al-Qarni

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.