The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 29, 2009

alien

perlu mencurahkan sedikit kasih sayang kepada blog ini. betul, sikit saja ok.

sesi laporan mingguan. selasa yang lalu, kami dinner dekat kedai kapal. apa entah nama kedai tu, tak pernah tahu pun lah. tapi kedai tersebut banyak kapal. kalau siapa-siapa nak makan western food yang sedap dekat Kampung Baru, boleh pergi kedai kapal ok. [
oh, tak. saja promote. kedai kapal tu tak ada bagi comission ke apa pun.]

gambar menunjukkan ahli makan malam kami.

keahlian biasa: Udeq, Apai, Jannah Mikichann yang Daiki dia asyik sibuk sampai dia demam batuk-batuk selesema tak keluar suara dah. kesian kan? [eh over pulak explain]

Aida yang singgah sebentar di KL lepas tu terus balik Terengganu woh jauh. ok takyah bagitau itu adalah ikan emas. Hasnan tuan ikan emas yang mengancam nyawa tapi ikan emas tak takut.
[eh, muka ikan emas macam sedikit alien, bukan?]


pada malam kejadian, kami mahu pow Hasnan. tapi akhirnya ada sikit hati perut, lalu sharing is caring sekali dengan Miki. tapi yang paling banyak kena bayar mestilah Hasnan, sebab Hasnan paling kaya, dapat gaji melimpah ruah tak ingat betul. beliau telah kaya sebanyak gaji empat bulan ok. bukankan sangat whoaaaa. [kepada individu yang berkenaan, silalah pow beliau, heheh ;p]

semalam, seharian ponteng kerja sebab study. heh, saja bagi kamu tahu saya pun rajin study macam kamu juga.

hari ini, lepas kepala macam sikit lagi nak meletup sebab exam dua papers straight 2 hours + 2 hours, saya pergi cucuk duit dekat ATM, kemudian pergi ambil barang dekat Sogo dan bagi duit dari ATM tadi kepada cashier. seronok banyak-banyak sebab suka bagi duit dekat cashier lepas tu saya ada barang baru. hee. [cakap pergi shopping kan senang. hish alien]

em em, sebab dah kata mahu curahkan sikit saja kasih sayang, maka saya akan berhenti dulu. kalau buat karangan panjang pun bukan ada siapa-siapa nak bagi bintang-bintang macam cikgu sekolah tadika bagi dulu bukan?

saya perlu curahkan kasih sayang kepada orang lain pula. blog bukan human. jadi kalau curahkan kasih sayang dekat dia pun bukan dia curahkan kasih sayang dekat saya semula. [haha apa entah alien ni membebel]. -semua pun nak benefit saja-. sekian bye bye.

eh harini birthday Naima lah. nak wish pun beliau dekat asrama. eh kalau dekat rumah pun belum tentu wish lah. haha. happy birthday lah Faremaq.

wink wink ~.^

5 comments:

mikichann said...

bc blog awk msti boleh buatkn diri rs nk senyum..

org tau.. awk syg org.. sbb tu explain pjg sket.. keke... selain ikan mas.. ikan pencuci cermin pon rajin jgk tau..

Nien@khairina said...

oh oh..syoknye sume org..huu..
sy mau kasih syg juge, boleh..
hehehe..

bile nk mkn kt kapal agi nii..
uhuksss..

nurulhuda said...

kedai kapal itu namenye Chop & Steak lah!! hehehe.. bestnya anda2 yg dpt gaji berganda ni, nanti buat farewell party yg gempak2 utk aku ek.. :)

fee_da_fid said...

jeles2...

idatazira said...

miki:
ele tacing la tu ;p

nyna:
boleh je nyna.
tp jauh nak pos ksh syg sampai penang ;p
bila nak mai sini?

udeq:
oo patut ah ri2 hasnan cakap CNS CNS, ingatkan central nervous system ke apa ;p
wuu sedeyh udeq nak leaving for good, serious sgt sedeyh

fida:
wop alamak :O
ade org jeles ;p
alamak cane ni takuttt
pow beliau eh nanti eh?

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.