The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 22, 2009

happy birthday baby

assalamualaikum.

pada setiap 22hb Oktober, a memory triggers.

10 years ago, when I was in form 1, pak itam passed away. hari tersebut adalah sangat menyedihkan, tahap super megabuster punya sedih sebab all of a sudden, pak itam sudah tiada. pak itam meninggal sendirian pada umur 29 tahun, ketika tidur. sangat mengejutkan kami semua. ajal dan maut siapa tahulah bukan. innalillahi wa inna ilaihi rajiun. al-fatihah buat arwah pak itam.

saidamunira sangat ingat waktu arwah pak itam bawa along, angah dan saya pergi Cameron Highland. [
best tahu pergi jalan dengan pak itam]. dan sangat ingat arwah pak itam ada video Mr. Bean yang beliau tulis "Pak itam punyo". baiklah. pak itam punyo. memang bukan kami punyo. heh.

ok ok tak mahu sedih. yang pergi takkan kembali lagi.

* * *


btw, hari ini mahu bagitau kamu semua. blog saya baru satu tahun. cepat, cepat wish dia happy birthday cepaaaaat :D.

heheh, comel kan, blog ni baru satu tahun, macam baby. eh memang baby pun lah.

even masih baby, saya bagi dia hadiah purse Guess ini. nah, with love baby. sungguh bertuah baby ini bukan?

nasib baik dia blog, bukan human.
sikap terpuji, dapat gambar saja pun tak ada komplen itu ini.
heh heh.


anyway, paparan ini adalah dengan niat harap anda memahami. [with best wishes, marilah bagi saya purse ini satu] em my purse currently is soooooo kasihan macam sangat nak menangis kalau tengok dia lah. betul tak tipu tahu. tapi tak mengapa kan, sebab kalau pakai purse mahal pun tapi dalam dia tak ada isi mesti lagi pathetic sampai nak meraung simpati. haha.

baiklah semua. usia yang meningkat, makin dekat kita dengan kematian. [tengah buat tangan nasyid ni]

pen off.

wink wink ~.^

3 comments:

nurulhuda said...

happy 1st birthday to "once upon a time".. yeay, org pertama pulak tu :)

blog aku baru 11 bulan lg baby dr blog ko..huhu.. birthday die 4 nov nanti.. sediakan hadiah siap2 ek.. teruskan berblog ek :)

idatazira said...

tq udeq.
aku assume kek coklat ni kek bday blog aku jugakla eh
;p
sukati je

aish kemaen lagi demand eh

nurulhuda said...

pon boleh..hahahha :P

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.