The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 24, 2009

hebat okay

hari ini sangat hebat sebab bangun pagi tadi walaupun agak tak berapa awal, tapi berjaya prepared breakfast yang macam hebat lah. which was cekodok. sarapan cekodok cicah dengan kuah gulai ayam memang sarapan yang hebat bagi saya sebab saya tak pernah buat benda macam ini walaupun dah 22 tahun lebih hidup. [kalau kamu rasa tak hebat mana, kamu mesti cemburu sebenarnya kan kan kan?] - ignore saidamunira semua, dia sedang perasan hebat ni.

eh btw kamu kena tahu, ia lebih hebat sebab sebenarnya saya tak balik rumah weekend ini. ini memang kehebatan yang macam ala-ala super ajaib sangat.

okay mari sambung bajet hebat lagi. Jannah Miki dan saya mengemas rumah hebat kami. sebab kami rasa tak hebat kalau tak kemas rumah comel ini. jadi, kami kemas dengan bersungguh-sungguh. rumah berkemas, baju dah basuh, dah lipat baju, yang lagi hebat, mandi pun awal tahu.

kehebatan disambung dengan memasak makan tengahari. dalam hati terfikir hebat juga menjadi suri rumah bukan. macam best lah. eh eh eh tak, cancel. saya tak boleh jadi suri rumah sebab nanti cenderung obes. sekarang banyak lemak dekat perut pun dah rasa sangat tak hebat. uh :(

eh macam panjang sangat pula bebelan. okaylah, dipendekkan. hebat tak habis lagi sebab petang pergi pasar malam beli aiskrim pulut. malam pula Udeq datang membawakan kek coklat untuk kami. terima kasih Udeq.

lepas dah taip-taip entri ni, saya rasa macam sebenarnya hari ni tak adalah hebat mana. sebab kerja yang sepatutnya dibuat pun masih belum dibuat lagi. asyik makan saja. makan makan makan lepas tu bajet hebat, padahal tak hebat langsung sebab fat pecentage sekarang dah makin naik, jadi takyahlah bajet hebat lagi. [eh emo?]

memanglah tahu pun saya tak hebat kan, kamu tu hebat sangat? [ehh emo betul, cakap dengan siapa tah ni, sendiri pun tak tahu]

o oh. we got exam this coming Thursday. [tetiba saspen] baiklah, rasa tak nak main dekat blog ini lagi. buzz off sekarang juga.

wink wink ~.^

5 comments:

Mr.N said...

hebat hebat...
hehe...=)

mikichann said...

rod,Xleh stadi ni.. demam lak.. waaaa

idatazira said...

abg nan:
anda pasti?
heheh btw tq la
yey yakin hebat!

miki:
haaa scary, ni pon dah macam ada sindrom nk demam ni :(( waaaa

fee_da_fid said...

hebat btol!!!

btw good luck to all of you...

idatazira said...

tq happy feet fida :D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.