The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 19, 2009

artis tag saya

Katijah Ibrahim tag saya. betul, nama dia Katijah Ibrahim. macam artis kan? jom jom kita layan kak Kathy. saya pun dah lama tak bermain tag.


1-NAMA TIMANGAN ANDA


ida. ida roda. [?]
-question marks dengan niat bagi nampak macam roda tersebut aneh, jadi tak perlu aplikasikan ya kawan-kawan.


2-ANDA SEORANG YANG

cool kata Jannah. hot kata Cessna [eh eh? btw ehem. ;p]. em yang sebenarnya ialah seorang yang makan banyak macam monster.

3- INSAN TERISTIMEWA

ibu bapa penjaga dan keluarga. juga bakal suami.

4- LAGU KESUKAAN ANDA

hari ini suka lagu Lucky. dua hari lepas suka lagu Thinking of You. tapi hakikatnya suka lagu I Love You yang Barney nyanyi. serious suka walaupun fizikal Barney tak berapa memainkan peranan. gemok, berupa paras raksasa, tapi saya tetap suka. saya tak memandang luaran. eh tetiba?

updated:
ini serious. malam ini saya suka lagu Always Be My Baby by David Cook. yey :D

5- MAKANAN KESUKAAN ANDA

makanan rohani [sambil buat tangan nasyid].

6- SIKAP YG BUAT ANDA STRES

sikap seorang undergrad student yang kami namakan Tong. Tong ini berlagak best dan sangat bossy dengan aku sebab tahu aku sebaya dengan dia lepas tu macam bagus tak ingat. ingat aku siapa Tong?. [eh emo pulak. kan dah kata sikap Tong buat saya stress. dah dah, tak baik emo, nanti lambat kawen cemana?]

7- WARNA KESUKAAN

oren yang cantik.

8- TAG 6 RAKAN ANDA

nak tag jannah seorang lah [dengan niat mengenali rakan sebilik dengan lebih mendalam]. PEACE!!
p/s: jannah buat cepat, nanti minggu depan dah nak exam nanti banyak pulak alasan. ;p buat cepat sambil bosan-bosan tunggu Mr. Daiki pulang dari on call okeh babeh. :D hehh

wink wink ~.^

9 comments:

nurulhuda said...

terase la aku tidak di tag..huk3 :(
keh3, ms tong yg sungguh menjengkelkan!!! seb baek ade aku & jannah tempat meluah perasaan smbl mengutuk emel ms tong.. wakakakka :P (gelak golek2)

idatazira said...

malas nak tag ko tadi sbb ko kan kurang ksh syg kat blog ko.
hee
jgn berkecil hati eh.
ko updatela twin ko tunang nk tgk gamba

nurulhuda said...

InsyaAllah byk mende nak dihapdet nih..hehe

mikichann said...

aritu jummmpa tong.. hOhO..
XKenal pon dh xske.. kehkeh..
kalo knl..xtau ar...

idatazira said...

tula.
jannah jumpa tong siap report kat aku.
haha
eish kesian tong diperkotak-katikkan kat sini ;p

meo188 said...

gempak siot!

mikichann said...

HOHO... KSMR telah beralih title.. jeles2... dh jd KKS ni.. waaaaaaaa

idatazira said...

wop :D

baby tua yang comel ;p
wek wek
jannah jeles.

mr. d sdg berjuang demi masa dpn anda besame tu
go go daiki go

Katijah said...

woh? memang up la aku sebagai artis jemputan kat blog ko!! weeee :)

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.