The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 1, 2009

tragedi Oktober sangatlah tu

hola people.

perut saidamunira sedang tegang [tipu ni tipu, kata ada spare tyreSS], baru lepas makan nasi himpit dengan kuah kacang udeq dan rendang emak yang dikasihi. sangat sedap berkhasiat you, walaupun nasi himpit tersebut 30% macam nasi, tteeettt. [kepada yang berkenaan, lain kali rebus nasi himpit baca bismillah okeh darling ;p].

sungguh hari ini tragedi Oktober lah. sebab kerja sekolah berciri super duper mighty apa lagi hiperbola kepada banyak sangat, bagi sini haa. lepas itu lecturer cantik tambah lagi kerja sekolah tadi. kenapa entah kelas tadi belajar pasal quality control. totally not into me lah.

saya suka kira energy requirement, protein requirement, enteral product apa nak guna, kira feeding feeding feeding tulis tulis tulis tulis dekat bed head ticket, signature, stamp, dah, blah. seriously kerja itu lebih menarik dan lebih dirindui. :(( sob sob. siapa entah suruh jadi student semula, maka silalah tabah.

rasanya mahu tidur. tapi terasa my stomach yang comel ini is HUGER than HUGE. olomookkk gomokkk buncittt langsung tidak menggoda. oh oh.

esok hari Jumaat yang mulia lagi dikasihi, dicintai dan dinanti.

selamat hari raya lagi. suka hati author lah nak ucapkan selamat hari raya lagi. :D

wink wink ~.^

1 comments:

nurulhuda said...

aku juge menanti hari esok.. semoga anda siapkan keje ngan cepat ek.. da seminggu suit teletubbies tuh bermalam dlm keta..ngeh3

p/s:bukankah anda pon InsyaAllah bakal jd mcm sy cik ida?? hehehe.. hidop kuantan :P

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.