The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 31, 2009

twenty six point six

sedang menonton Sehati Berdansa. tapi teman sehati tak tengok sehati berdansa pun. Arsenal lebih disayangi lah [takleh kacau tu]

[woh stucked lama nih sebab rasa nak berdansa tapi belum ada pasangan. tersedih lah. :( eh?]

oh macam ini. saya ada masalah besar. kan dulu pernah bagitahu kan fat percentage saya macam ok ok sedap saja. - oh sedap pada saya sebab saya rasa macam lean.

sedikit maklumat:
normal range for fat percentage
female = 20-30%
male = 10-20%

okay now I need to inform something yang buat saya macam nak buat bariatric surgery. dulu kan fat percentage saya around 21-23% saja. tapi sekarang sangat mensedihkan apabila machine TANITA tu kata fat saya hari Jumaat hari tu 26.6%, which means, saidamunira menternak lemak rupa-rupanya selama ini.

langsung rasa seperti loser sekali. menangis pun tak mampu. tapi..

err masih mampu makan burger akak gemok dekat pasar malam tadi. lepas tu rasa macam lemak semakin meleleh-leleh, melimpah, eh bukan, melimpah lebih baik sebab dia terbuang juga sedikit sebanyak. ini bukan melimpah. tapi bertakung you. eh bukan bukan. macam jadi pembalut daging kot. macam kalau bakar dekat api pun nanti tak lut, habislah habislah die die die macam mana ni nak kawen banyak lemak macam ni heh? [eh, macam tak penting saja kenyataan tersebut bukan?]

scary kan lemak banyak. saiko dengan TANITA tersebut secara super.

em, Sehati Berdansa pun dah habis. tapi Arsenal belum lagi.

p/s to encik Cessna: sorry sebab saya gemok. nanti saya bersenam.

akhir kata,

BE AS LEAN AS POSSIBLE,
IT MIGHT PROTECT YOU FROM BREAST CANCER



oh oh btw, kalau lemak 26.6% pun bila wink tetap comel lah ;p

wink wink ~.^

7 comments:

nurulhuda said...

aku rasa tanita tu yg mmg pelik sikit kot..huhu [ayat penyedap ati] klu ko 26.6% aku?? oh no, tanak wat la fat percentage tu.. x sanggup terima kenyataan.. mari bersenam!!! hehe

pphoenix said...

26.6 tu bukan ke normal lg?

mikichann said...

hooo... jom bersenam selasa dan rabu... b4 udeq meninggalkan kteee..

idatazira said...

udeq:
nak pengsan aku tgk 26.6 ri2, benci benci [haha emo]
aku rs cam betolla, sbb hasnan nye fat maintain je.
aku ngan is mmg saiko je ri2 :(
nak besenam tp anda da nak pindah wuuuu :((

far: [eh pandai je bagi nickname baru ;p]
normal tapi gemok jugak.
abes, nnt dah beranak pinak takkan nak tinggal 4% je baki?
payahla camtu

miki:
jom jom jgn malas
sape malas jgn bagi die makan
heee ;p

fee_da_fid said...

eeiiii..byknye lemak dia...watch out sket. ak xnk ad kwn ternak lemak..hahahaaa (gurau jek)

idatazira said...

fida:
wah wah mentang2 die kurus.
sombong eh taknak kwn ngan i.
sedeyhla camni wuwuuwu
loser gila gemokkkk

fee_da_fid said...

haha rilek la..gurau saja...

ak mcm xde saingan la nk tmbh berat badan...miki pn ak tgk dh gemuk sket dr ak..xleh jadi ni..

tp rkn2 disini mencdgkn supaya ak maintain je..diorg ckp fida xcomel la klu gemok..so....

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.