The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 16, 2010

AprilGirls and WonderGirls and WonderBoys pun ada

assalamualaikum. hi everyone. saya sihat. anda sihatkah? semoga sihat selalu.

ini macam back-to-back episode of magic number: 23. belum habis lagi pasal birthday celebration. saya pun tak pernah ada niat mahu membuat entri sambutan hari lahir macam marathon episode. huih. turning 23 was like.. er. speechless.

so here I go. this is the official report of birthday celebration of Islami & saidamunira.

location: Restoran Nelayan Titiwangsa, KL
date & time: 15 April 2010, 8.30 pm
birthday girls' DOB: belated birthday of saidamunira, 10th April 1987; becoming birthday of Islami, 23rd April 1986

party planner: Udeq
theme: pisang

sambutan dimulakan dengan keterharuan dengan banyaknya atas kek yang dicipta oleh Udeq. well, I did mention few months ago, that I just wished for kek pisang on my birthday. and nah, menjadi kenyataan sudah dengan penciptaan kek pisang kacukan cappucino, home made by Udeq.

marvelous banana cake ever.
I named it as Udeq-Nana. ;p
[
Udeq-Nana dah habis pun]

sambutan diteruskan dengan keberangkatan secara sopan [
ehem] both VIPs sebab terlambat sikit. setibanya di tempat kejadian, VIPs mendapat sekuntum bunga ros daripada Daia. tak sia-sia menjaga kesopanan. hohho ;p. [orang dah bertunang memang jiwa romantik lah bukan?]. dan lepas tu terasa macam artis sebab kawan-kawan kesayangan snap gambar orang (bukan kera) mendapat bunga dengan banyak.

awww serius malu (dalam hati) sebab banyak sangat flash

aktiviti diteruskan dengan acara makan a.k.a. aktiviti wajib dan menggiurkan. makanan di restoran Nelayan memang berkeadaan Nelayan lah. udang, ketam dan sebagainya. nelayan mungkin tak sesuai dengan ayam. sebab takda pun bebola ayam to be steamboated.

ini hipobola, bukan hiper.

acara diteruskan lagi dengan aktiviti potong cake. oh my. terharu lagi sebab siap ada muzik dari pemuzik klasik lagu happy birthday okay.

[muka tiga seringgit muncul lagi]

tajuk gambar: ketimuran dalam bergelak ketawa. [tutup mulut ye.]


aduyai mengantuk pulak. ok. cut it short. lepas tu acara penyampaian hadiah, sesi ucapan birthday girls dan pulang. argh actually telah menghadapi tekanan nak adjust gambar-gambar tersebut. blogspot gedik. ok. emo. bye.

oh sebelum bersurai, tataplah gambar berikut;

Hasnan. Ajlaa. Jajan. Nyna. Apai. Udeq. Daia
birtday girl kena duduk sebab gembira
[
inilah yang membawa maksud "terduduk kegembiraan" ;p]
shot by Shuk aka boyfriend Islami yang rajin sangat ambik barang untuk di-steamboat-kan

it was so much appreciated. thanks kawan-kawan yang penuh dengan kasih sayang. saya sayang anda semua. hugs and kisses. [exception untuk yang bukan muhrim ye]. extra thanks to Udeq & Jajan. :D

wink wink ~.^

3 comments:

amy said...

Yeah, hari penuh kasih sayang.. :)

mikichann said...

=)
gembiralah kerana anda gembira

nurulhuda said...

Udeq-Nana??? errrkkkk apekah??? hahaha.. it was a beatiful night & stress-free from thinking bout workssss indeed!! nilah benda2 yg aku akan miss bila korg abes blaja nanti sobs (1000x), btw whose birthday next ek???

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.